Gå til innhold
Fiskersiden

sjøsprøyt

Medlemmer
  • Innholdsteller

    736
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    13

Alt skrevet av sjøsprøyt

  1. Hvis du heter Rimi Hagen eller Trond Moen - så gå rett forbi, men hvis ikke så still deg i køen hos bymisjonen for en almisse.
  2. De tenker aller mest på seg selv, og det kan jeg forstå.
  3. Når politikerne med million lønn gjør valg og beslutninger er det ganske forutsigbart.. .
  4. Så det skal "lønne seg å arbeide" Tonje Brenna? et ordspråk du har lånt fra Høyre. Betyr det at du vil gjøre de fattige enda fattigere - eller hva ?
  5. Er egentlig Arbeiderpartiet et "Høyre under radaren"; for de fattige blir jo stadig fattigere - enten de har jobb eller ikke. Og de rike blir stadig rikere, enten de har jobb eller ikke.. .
  6. Vi har jo hatt høyre regjering i åtte år på rad og de ønsker jo som kjent - "Å ta fra de fattige og å gi til de rike" av prinsipp, men at Støre regjeringen har klart å generere utrykket og faktum; "fattigdom i Norge" på 2-3 år er jo ganske betenkelig.. .
  7. Og hvis noen tar seg bryet med å ringe politiet fordi du raver rundt på tveitevannet i høstmørket, så må det jo være noen som er spesielt interresert og har greie på det - og som faktisk bryr seg, eller hva .. .
  8. Ja jeg er av den oppfatning av at kjøring av båt er uaktuelt uansett promille, bare så det er sagt. Har du drekki - så kjører du ikke motor redskaper, eller går på isen - da har du tatt kvelden.
  9. Jeg har aldri sett politiet bruke resurser på å spane på om folk går på isen, har du ? Trygg is i Bergen nå ? Neppe.
  10. Er det noe kål i kjøleskapet eller ?
  11. Jaja, jeg laget mitt julebrygg, har ikke råd til å kjøpe øl på butikken nå lenger. Skumle greier, smaker godt og gir seg ut for å være vanlig øl. Men jeg våkner på sofaen og klærne mine ligger ut over stue gulvet og jeg skjønner bare ikke hvorfor.
  12. Ja for du ønsker din neste det beste, det er det livet ditt er avhenging av. Enhver som ikke anser det som sannhet vil utvilsomt føle motgang, min venn.
  13. Det trenger du i følge loven ikke å ta hensyn til, men det setter deg ikke i et favørelt lys.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.