Gå til innhold
Fiskersiden

Albert71

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Albert71

  1. 1 time siden, HviteKrist skrev:

    ^en av de unge karer.

     

    I fjor snubla en kamerat over denne tråden, og med Teddys lovord gikk turen til rostadioen. Det året var magert for oss begge på Årungen (nøyaktig null fisk på oss begge spredt utover sikkert fem-seks turer), men etter denne ruggen som ble postet her i år måtte jeg ta turen igjen. 

     

    Hvem er det jeg så møter? Teddy sjæl. Etter han dro opp en femkilosgjedde fikk jeg en på ca to. Godt fornøyd! 

     

    I dag dro jeg imidlertid på en tidlig solotur før jobb. Samme sted jeg og kameraten min ble vist i går. Et kvarters tid gikk før første hugg. Jeg kastet i samme retning på neste kast, og der satt den. Merket fort at både stang og snøre var altfor blodfattig til kampen jeg hadde begitt meg ut på, men jeg sto i det! Etter fire-fem minutter fikk jeg den i land. 

    Målte den opp til beltespenna og litt til. Det vil si 108 centimeter. Vekt skal jeg ikke begi meg utpå å spekulere i. Gratulerer til meg. Personlig beste to dager på rad! IMG_20220510_122855_484.thumb.jpg.614a70eceae08f6f08c5cd189593f4ff.jpg

    :o Gratulerer! Det er stor gjedde. Sånn vil jeg pgså ha! 

    • Like 1
  2. 14 timer siden, TeddyBJ skrev:

    For de spesielt interesserte - professor Borgstrøm fant like godt frem en lengde-vekt formel spesifikt tilpasset gjeddene i Årungen:

    LnW = 3,222LnL - 5,903 ; L i cm og W i gram

     

    Og hva kan den ha veid da? Sikkert over 10 tror jeg.

  3. 2 timer siden, TeddyBJ skrev:

    På østsiden kan du kan forsøke fra berget til venstre i Skuggebukta, og kaste 2-5 meter utenfor vannplantene. Samme på borterste hjørnet av tribunen til dommerne på rostadion (har du belly boat kan du ta strekket fra dommerbygget og ned til husene/er også et gytestrekk for gjeddene) samt grunnplatået syd for Hale. På vestsiden kan man parkere ved sitteplassene nord for Fosterud gård, og gå ned mellom de 2 jordene. Det er 3 naturlige fiskeplasser fra små berg langs vannet.

    Disse 6 plassene er "sikrere" kort som fungerer for abbor, dog ikke av den største sorten.

    Personlig benytter jeg mest 10g jigskalle/7-8.5 cm shad-type jig.

    Men større abbor da?

  4. 20 timer siden, TeddyBJ skrev:

    Hverdagen har kommet tilbake og det er lenge siden jeg sist var ute. Vannet er fortsatt varmt og fiskene er egentlig ikke spesielt på hugget.

    Fikk et par abbor på jig/Stickleback spawning. Ellers var det noen små napp på Carolina rig/Hypoteez Roach uten at jeg fikk kroket noen av de. Har inntrykk av at det er veldig korte bittperioder nå.

    Gjeddene hadde jeg ikke hell med i kveld! En person var ute og dorget, og han hadde visstnok hatt litt mer flaks med gjeddene så det er mulig! :)

    DCB58413-BC34-4604-9F71-7FFC70A70EA9.jpeg

    Har fisket i Årungen og har noen gjedder, men har hatt problemer med å få abbor :( Fått mye mort og sørv på mais og brød da

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.