Gå til innhold
Fiskersiden

Varsko

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Varsko

  1. Takker godt for tipset! Har sett litt på de områdene virker ut som de kan være bra ja. Du får ha skitt fiske og gi gjerne lyd ja om noe spennende oppstår
  2. Takk! Noen spesifikke vann, eller de fleste bra?. Hvordan er turen bort? Og er muligheten for litt større ørret der?
  3. Hei, jeg kjøpte en Marshall avocet rzt rd 1000 snelle med bakbrems. Den var helt elendig, spolte enormt ujevnt på spolen, som da førte til enormt med knuter og tvinn på sene med nesten annenhvert kast. Om du kastet svakt, i perfekt 0 vind, kan du muligens klare 10-15 kast før ny knute. Kastelengden ble også dårlig da den spolte altfor mye i bunn som førte til at front leppa ble stor åpning som saktet farten på senen. De sendte meg en ny slik da denne sikkert var defekt. Neida den nye var helt lik. Skittfiske beklage produktet og sender meg en Shimano Nexave FI 1000 snelle som litt plaster på såret da denne er litt opp i prisklasse (ikke mye), men har noen erfaringer med snellen? Spess etter 2021 oppgraderingen?.
  4. Jeg og et par kompiser som er relativt nye inne ferskvanns fiske skal ha noen turer i sesongen. Vi er på jakt etter flotte lokasjoner med vann der stor fisk er av større mulighetsgrad. Vi såver i telt og hjelper om plassen er "vakker" Vi holder til på karmøy og kunne egentligt tenkt og holdt oss til 2-4timer bilkjøring og gjerne ikke mer enn 1-5t gåing for og nå lokasjonen. Setter veldig stor pris på eventuelle tips eller erfaringsdelinger av slike turer.
  5. Åpent vann egentligt
  6. Mulig og fiske ørret i januar? Evt fremgangsmåte? (ny innen ferskvannsfiske) takk på forhånd for svar!
  7. Hei! Er ganske ny innen ferskvannsfiske og lurer litt generelt på når biter ørreten? Er det helt umulig nå i januars tiden eller er det bare mye vanskeligere og få den?. Om det ikke er umulig hva er beste fremgangsmåte da i disse tider? (sluker, spinnere, agn osv) rogalandsområdet.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.