Gå til innhold
Fiskersiden

Longbeach

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Longbeach

  1. Mener å ha lest et sted at kjøpekart for ferskvann innenlands i Norge ikke er noe særlig bra. Så hvis en må lage kartene selv uansett med Genesis Live/QuickDraw, så kan jeg kanskje klare meg med Hook Reveal eller Striker?
  2. Ja, det samme tenkte jeg. Må bare finne noen som fortsatt har den på lager. Aktiv Marin i Lillestrøm hadde den ikke. Men kunne få Elite 7 FS med 3 i 1 svinger til 11.000, - Er den verdt de ekstra tusenlappene?
  3. Hei. Fant Lowrance Elite 7 Ti2 med 3 i 1 svinger til SEK 5.715,- eks.mva. Det er vel en bra pris? Men hvor lurt er det å handle fra Sverige?
  4. Ser at Lowrance Elite 7 Ti2 er på tilbud til 6000,- uten svinger. Er det et bra kjøp? Hvilken svinger anbefales til denne?
  5. Er det noe forskjell på kvaliteten på Lowrance Genesis Live og Garmin Quickdraw? Hva koster gode kart til disse merkene?
  6. Takk for svar! Er kanskje bedre med et ordentlig kart å lete etter kanter og grunner, enn Sidescan... Hvilke merke/modeller har begge deler og mulighet for å styre el. motor? Blir sikkert en helt annen prisklasse også... Leser at du ikke anbefaler Lowrance tripleshot giveren. Vil 83/200 - HDI gi et bredt nok bilde ved leting etter fisk og bunnstrukturer i f.eks. ferskvannssjø hvor dybde for det meste ligger mellom 2-6m, med største dyp 30? Ser også at flere kommenterer dårlige plugger på strøm og giver kabel på rimelige modeller. Det er kanskje dumt å velge modell med dette, hvis en skal drive å koble til og fra hver gang en bruker loddet? Er Simrad Cruice et bra lodd?
  7. Hei. Jeg ønsker tips til valg av ekkolodd med mulighet for dybdekart til bruk på isen om vinteren og i båt om sommeren. Tenker å bruke det til å finne storabbor for vertikal fiske og dorge fiske med Sidescan. Prisklasse ca. 6000, -
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.