Gå til innhold
Fiskersiden

Ouroboros

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ouroboros's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Mottatte likerpoeng

  1. That's it yep Er ikke sånn super tinfoil inn i konspirasjonsteorier. Men mytene og sagnene rundt dette er utrolig interessant. Det som skremmer meg er ikke om jeg finner ingenting, da blir jeg lettet. Blir jeg stoppet eller finner noe.... så betyr det at verdenslederene våre er forbi ondskap. Å skjule en slik hemmelighet for menneskeheten er en kriminell handling jeg selv anser som utilgivelig. Ingen krigsforbrytelser kan toppe det å gjemme noe sånt for menneskeheten. Så HÅPER jo egentlig at jeg ikke finner noe også.
  2. Har nå startet en crowd funding på kickstarter. Tviler på jeg når målet though. Spare opp 250k+ selv blir alternativet, så blir sannsynligvis en 3-4 år til jeg vil ha råd om jeg lever litt spartansk. I følge noen jeg har snakket med må båten være glassfiber. Fordi at mange av mytene om Hyperborea og et gjemt kontinent - snakker om et fjell som heter Mount Maru som visst er veldig magnetisk - sterkere jo nærmere man kommer. Så spørsmålet da er... hvilke glassfiber båt vil best egne seg til en ekspedisjon i så kalde forhold?
  3. Takk for solid svar Så minst 200k, sikkert 240-260k ville blitt en realistisk price tag? Greien er at blandt konsp.teoretikere så er de fleste der enten de tror på denne eller ikke, seg enig i at "de gjemmer noe" helt nord. Så om ikke et hemmelig kontinent, så en inngang til inner earth og andre greier, og at man vil bli "stoppet av militære styrker lenge før man kommer dit". Så det er en win-win situasjon. Enten ER det faktisk noe der, men om ikke så har jeg videobevis på at "Hei! Jeg reiste opp der med en ekspedisjon. Filmet alt. Var ingenting der og ble ikke stoppet!". Men hadde sikkert blitt anklaget for fake evidence da Uansett fant jeg bare dette utrolig fasinerende og interessant og fikk utrolig lyst å faktisk "bare" ta turen.
  4. Klikk meg Burde avdekke ganske klart hva jeg er ute etter. Kan også lese the smoky god, historien om Olaf Jansen. Konspirasjonsteori. Har lyst å fysisk reise dit for å sjekke. Men det er ca. 600km fra Svalbard og tilbake og har ikke båt selv, eller peiling på hvordan styre en båt. Vet ikke hvor lang tid en tur på 1200km totalt med båt tar. Så ikke sikker på hva det vil koste.
  5. Det kan være når som helst på året. Når er det mellom sesonger og dermed mest lukrativt for en fisker?
  6. Hei Prøver å finne en fisker i fra Nord-Norge som er villig til å leie ut seg selv som kaptein og båten sin. Hvor mye penger er det snakk om for at dette skal lønne seg for en fisker? Et yrke med høy inntekt har jeg hørt så regner ikke med det blir billig. Oppdraget er ganske simpelt. Fra Nord-Norge til Svalbard, så 600km til en plass. Så tilbake igjen til Nord-Norge. Jeg kom selv fram til at dette kom til å koste meg en 80-90 000kr. Men en venn av meg mener at jeg må regne med mye mer. At det ikke er "bare" å leie en fisker /m båt. Noen fiskere her som kan gi meg en indikator på hvor dyrt dette vil bli?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.