Gå til innhold
Fiskersiden

Snekkefiskeren

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Snekkefiskeren

  1. Der var det endelig noen som la ut noe fangst ja Jeg var en tur ute med ungene i går, men kunne ikke se noe fisk av størrelse på ekkoloddet. Tidligere år har jeg bare vært på bygrunna, men med litt raskere båt i år prøvde jeg å kjøre ut til Godøya og kikket litt utenfor revskallen på sørsiden der, men det var veldig lite liv å se utover noe småfisk. Er det noen som vil gi oss noen tips på områder å lete hvis været holder seg? Det er en nydelig plass å være på båttur, men det skal lite til før sjøen blir ubehagelig der ute Jeg er innflytter og lite kjent.
  2. Jeg var der fredag kveld og skulle prøve meg for første gang i år. Kom dit i halv fem-tiden og dro tilbake halv åtte. Masse båter, men vi så ikke en eneste som dro opp fisk. Heller ingen måker å se rundt noe båter. Skulle sjekke hvor godt det nye budsjett-ekkoloddet fra Jula virket. Det vet jeg fortsatt ikke - jeg så hvertfall ikke noe fisk der
  3. Er det slik at det er lagt teiner på bygrunna? Er det noen bevegelse i denne saken?
  4. Jeg var en tur ute med familien i går. Tenkte å få ut snøret utenfor meierikaia, men noen i båten syntes været var for dårlig Da jeg kom dit i 6-7-tida, det det nesten ingen der. Jeg kjørte litt rolig rundt og sjekket loddet uten å finne noe, men jeg vet ikke om det nye loddet mitt virker som det skal heller enda. Jeg har mye støy i bildet, men mener jeg kunne se noen buer i bildet på bunnen noen ganger andre steder på turen. Noen som vet om flo og fjære er en faktor i dette fisket? Det eneste jeg har hørt om er at tidlig morgen og kveldsskumringen ofte er bedre enn midt på dagen.
  5. Jeg er litt i samme båt som deg - kan ikke så mye om dette! Men, jeg prøvde meg litt i fjor. Jeg hadde ikke telleverk på stanga, og forstod etter hvert at dette må man ha. Ekkoloddet skrantet også, så til i år har jeg skaffet nytt ekkolodd og telleverk til stanga. Jeg hadde alt for mange kroker over pilken. Det må være enkelt å ta hele greien inn i båten når man skal flytte seg, for det kan være mange båter og mye sene i sjøen. I år blir det én pilk med en gummimakk over. Her tar jeg gjerne imot tips til størrelse på gummimakk! Jeg fikk min eneste fisk på en 6/0 i fjor. Den var vel 4-5 kg. Kanskje finnes det noen tips til avstand mellom pilk og makk også? Jeg kjøpte noen av pilkene det har blitt linket til her, men slet litt med at de hang seg opp på tur ned. Noen tips for å unngå det?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.