Gå til innhold
Fiskersiden

Flyter

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Flyter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Mottatte likerpoeng

  1. Takk for alle svarene! Skal omvurdere utstyrsvalgene igjen nå som jeg er mettet med litt mere opplysninger. Seilbåten er av det større, tyngre offshore slaget så lengre stang burde passet godt ja!
  2. Har en gammel glassfiberpinne som burde holde til trollingsforsøk da. Kjøpte spontant en sånn i sommer https://www.biltema.no/fritid/fiske/fiskestenger/haspelstang-24-t-carbon-2000040039 , regner med at den er litt pinglete til større fangst? Kan godt kjøpe lengre håndtak til ABU snella hvis det blir nødvendig. Leser litt info angående bruk av lodd og planerbrett. Hadde vært kjekt med en sånn løsning under seilas, tenker at jeg kan rigge sammen en enkel festeanordning på rekkverket til en sånn planerbrett (paravan?) rigg . Lodd over 5kg blir litt mer komplisert, da bør jeg vurdere en downrigger heis ikke sant? Jupp, nå ser det plutselig ut som en dyr affære! Kjempegøy ellers.
  3. God dag fine fiskerfolk! Jeg har nylig begynt å lete opp info om havfiskefisketeknikker og går snart til innkjøp av (lettere) redskaper til bruk i seilbåten og gummijolla. De siste to åra har vi seilt oppover kysten og sakte men sikkert blitt flinkere til å unngå kjøp av sjømat i dagligvaren og heller sanket det meste selv, både via undervannsjakt og med hjelp av gamle fiskestenger og biltema sneller. Nå som vinteren nærmer seg er det sikkert lurt å lete litt dypere under havoverflaten... Har så å si nesten bestemt at ABU GARCIA ALTUM DLC 20 er riktig snelle for det meste av kystnær fiske rundt Ålesund, men det frister å teste ut Sølvkroken 30 LC men jeg har ikke noe erfaring med slike sneller. Av stenger tenker jeg enten https://www.skittfiske.no/penn/247422/penn-warfare-trolling-5-7 eller https://www.skittfiske.no/dam/241231/dam-imax-nova-hard-core-boat-2-delt-havfiskestang Vil helst ikke handle altfor dyrt med det første, ting skal brukes av matroser med såpeglatte hender mye av tiden. =) Setter pris på assistanse!
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.