Gå til innhold
Fiskersiden

Benny

Medlemmer
  • Innholdsteller

    41
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benny

  1. Fikk opplysninger om at der er ikke noe båt utleie muligheter der iår. Nøkkel lån opplegget ved Statoil stasjonen på Stokke er ferdig, grunnet for mye hærverk på båtene. Synd på oss gjørs elskere!

    kjipe greier.. var jo så deilig før, betale 30 spenn, finne en båt og ro rundt med wobbelen, men det var før akersvannet ble invadert av fiskekåte østeuropeere.

    men vi får håpe at de åpner om et par år igjen, og da er det stappa fullt av svæære gjørs og gjedder!! hehe

  2. heisann.. meg og brutter han planlakt en liten tur til notodden og rundt der til neste uke. Lurer derfor på om noen vet om noen fine vann i nærheten med fin ørret ++ (?) skal gå rundt i området der i 4-5 dager så får vel prøvd en god del vann tenker jeg..

    kjempetakk for svar=) :)

  3. GODTFOLK, en liten rapport fra akersvannet i dag..

    meg og brutter var der i dag, på stokke sia. der var det ingen båter som var satt ut, derfor kjørte vi til vear sia, der var det heller ikke satt ut båter ( så en båt utpå, men tenkte kanskje det var en privat en)

    jævlig kjipt, nå må de som driver der sette ut båtene snart :)

  4. Er skummelt når man er lei kaffen og begynner å drikke heimerten bar utover kvelden. ;)

    Husker vagt en helg i Trondheim for en del år siden hvor vi var og handlet inn et større parti. Under varetestinga gikk det med et persisk teppe, et stuebord, 6 liter brus til slokking og en mann havna på brannskadeavdeling. :wub:

    derfor du har heimertpøls B)

  5. Meg og noen venner bestemte oss for å ta en fisketur på Akersvannet 25 juni. værte var knall og bare godt humør[ ;)

    Når vi annkom stedet la vi merke til at avgift-bommen var flyttet helt i toppen av grusbakken. (for de som har vært der før vet at kvaliteten på utleiebåtene er dass[} :( ]) (Du må jo legge på båtleie og fiskekortpenger før man ankommer vannet) så vi la på penger i all forhåpning at båtene var i topp-stand etter vinteren (bonden tjener jo spenn på opplegget hans) og la på vei ned til vannet, da vi kom ned var det 3 båter der, alle uten åregafler og "anker"[} :o ] da ble jeg forbanna!!!...

    Men etter mange timer forran kjermen med MacGyver løste det seg raskt med åregafler[ :D ] s****a egne åregafler[8D]

    Båtturen var ganske koselig, (min første tur ditt i år).

    Ble en gjedde på ca 4kg, som gikk til de glade polakkene som grilla på land.. og noen små abborer og en gjørs på ca 1kg, sommerens høydepunkt så langt[ :D ]

  6. Jadda, da ble det en fisketur i dag![ :) ] valget fallt på Lilleafrika ved rinsghaug i tønsberg. dro ganske tidlig, rundt 6 tiden, var vel fremme rundt halv 7. rigga til meiteutstyret med en gang, brukte agnsild.

    Etter litt så fyrte vi opp leirbålet og kokte litt kaffe,( skal si at det smakte fortreffelig!! ) mens vi drakk litt kaffe så merket jeg et bittelite rykk i stangtuppen... men trodde det bare var en bølge eller noe, så tok en slurk av koppen. Men så plutselig rykket det en gang til, hoppet opp av camingstolen og rushet ned til stanga, merket med en gang at jeg hadde fisk på. (ps! brukte 5-15g stang ca 7-8fot) Ørreten hoppet som en vill kengeru, hehe... første sjøørreten som er landet i år i min liste! artig tur!! han andre som jeg fisket med fikk forresten en fin torsk, på c 2-3kg.

    har desverre ingen bilder til dere, glenye selvfølgelig kameraet hjemme!![ :) !][ :( !] det er jo så typisk... jaja

  7. prøv akersvannet. kjører forbi vearhallen (ved sem) og mot golfbanen ved vear, hvis du vet hvor det er da... vet ikke om det er solid is der, var der en gang i vinter. fikk ingenting[} :D ] men det er ganske bra forhold der. Absolutt et bra sted!

    [ :D ]

  8. takker for svar sollien[ :) ]

    men så ikke den anbefalningen du sa... har ikke mengder med penger til fiskeutstyr, så litt på nettet etter norske priser på mallestenger, det var dyre saker!! fra 1500kr-uendelig (vertfall godt over lommeboka mi) men finner jeg noe billig og bra, så er jo det knall![ :D ]

    Er ikke en ekspert i fisking, så forstod ikke alt du skrev ang. fiskesene osv.. men skjønte jo at det kreves en kraftig stang og sene. men "tvinnet sene" mener du fireline? den senen som ikke er nylon..

    Tenkte ta meg en tur til nermeste lokal sportbutikk og spørre om råd/tips og se på stenger og sener osv... sammenligne med priser og sånn.

    Men hvis noen kan anbefalle utstyr så er det bare og kjøre i vei[ :D ][8D]

    Takker for alle svar, det har vært til stor hjelp!![ :D ]

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.