Gå til innhold
Fiskersiden

LeSkog

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Om LeSkog

  • Bursdag 02. juni 1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bosted
    Mo i Rana
  • Interesser
    Sportsfiske, jakt og villmarksliv. <br />Biler, fotball "Ære være Vålerenga"

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

LeSkog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Mottatte likerpoeng

  1. Tusen takk for svar alle sammen. Tror jeg kjører denne sesongen med vanlig slukstang. Kastet ikke så langt med calcuttasnella, men de andre stengerne går som det suser. Så langt så har jeg hatt snøret til kroken festa i blysøkket, (pæresøkket) mennskal prøve å feste kroken lengre opp, slik at den i teorien blir hengene noen cm over havbunnen ved stram tråd. Har noen en link til oppsett av takkel? Så jeg kan se hvordan de skal settes opp. Har det noe for seg å bruke selvlysende kuler eller lignende i nærheten av kroken? Vet jo at noen bruker "røyeblink" på røyefiske. Og en annen ting, er det vanlig å slite mye når dere fisker? Jeg veit jo ikke hvordan en typisk fjordbånn er mtp sand eller stein osv.
  2. Takk for svar, det var en god ide å kjøpe brukt. Får surfe Facebook etter grupper, vet det finnes noen fluefiskespesifikke grupper, så kan jo være at jeg kommer over ei gruppe om dette temaet også. Tror du ei calcutta 400 kan bli ei "distansesnelle"? I dag har jeg nokså tjukk fireline på den, men det er kanskje vekta på tackelet og stanga som blir for "lett", jeg blir jo veldig revet med av den "klikkelyden" når noe drar i snøret.
  3. Hei! Jeg er først og fremst ihuga fluefisker, men jeg har gått så langt at alt jeg kan få fisk på er gøy. Mitt seneste prosjekt er kilosørret på ei 6m lang glassfiber-teleskopstang på biltema med makk og dupp. Med andre ord, her skal alt prøves, for fisking er GØY! I fjord fant jeg frem ei shimano calcutta 400, litt plagsomt at sveiva er på høyre side, da jeg alltid holder stanga med høyre hånd. Putta den på ei shimano beastmaster stang, 20-40gr som jeg arva i fjord etter farfarn min. Dro på rema, kjøpte 6-7reker til 5 kr, å dro til sjøs. Underveis fant jeg ut at Calcuttaen hadde en knapp som gav en sånn klikkelyd, så når jeg fikk napp så klikka det. Etter første runden med klikk, klikk, klikkkkkkk, var jeg solgt. En liten torsk, men her blei jeg hekta. Stangholder fra biltema ble ordna, (kappa et pvc rør i 45 grader, det ble 2 holdere). Jeg har som mål å få flyndre, men jeg sliter med lengden. Den ene sjøørretstsnga mi kaster langt, men den er ikke beregna på stor flatfisk, 3-15 gr... men søkke går heftig langt da. Jeg har titta litt på skittfiske og de har et par surfcasting stenger innafor en "rimelig" pris, er disse stengene noe å satse på? F.eks DAM Imax Surf 13' 100-250g Okuma Distance Surf Arena 60. Jeg ønsker ikke putte alt for mye penger i slikt utstyr før jeg veit at jeg kommer til å fiske med dette. Om noen har mulighet så hadde det vært fint om noen kunne tatt kontakt på PM og hjulpet meg å laga ei handleliste for hva jeg trenger. Søkker, snøre, kroker etc. De lokale butikkene her har begrensa utvalg, å det ville være kjedelig å glemme noe essensielt og måtte vente en uke ekstra på noe småtterier. Takk for oppmerksomheta :-)
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.