Gå til innhold
Fiskersiden

Skudenesbu

Medlemmer
  • Innholdsteller

    80
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skudenesbu

  1. jeg ville ha kjøpt en torium 20 eller 30 (ikke mye forskjell). Har en av hver vekt klasse av stangen, alle 3 er konge :). Brukte selv en tyrnos 20 på stangen men ble i litt tyngste laget så jeg bruker torium 20 på den nå og det funker knall bra. Men jeg bytter nok ut toiumen med en Avet snelle iløpet av året.

  2. Kjemp fisk! så lenge du slår skeien og gunderstaden så er det jo ein fin tur :) hehe

    hehe ja det er jo alltid det som er målet :lol: samme sak på konkuranser også trenger ikke å vinne bare jeg klarer å slå dem ;)

  3. Gunderstad, Gunderstad junior og jeg var med Tore Jan til nedstrand på søndag. Vi begynnte og gå fra salhus i halv 8 tiden og begynnte å fiske i vel 10 tiden. Vi møtte Davidsen som hadde ligget hele natten, de hadde ca 15 langer da vi kom.

    Fisket begynnte bra for de andre med flere langer fra 4-12 kilo, både Tore Jan og Trond fikk langer på 12 kilo (ny pers for trond).

    Det tok sin tid før jeg fikk fisk (ca 5 timer :) ). første fisken min var ei brosme på omtrent 3 kg etterfølgt av en fisk som slapp i overflaten som måkene stakk hull på :lol: . Så fikk Odd Arve en brosme på nesten 10 kg, jeg fikk en på 8kg.

    vi hadde tenkt å gi oss i halv 6 tiden så klokken 5 tok jeg mitt siste nedslipp og agnet med en hvitting som jeg fikk under agnfisket. det tok ikke lange tiden før fisk var på og etter 10 min kom opp en flott lange på 15 kilo(største fisken min iår :lol: ).

    Jeg vet ikke hvor mange fisker som ble tatt men visst jeg husker rett var det vel 6 fisker over 10 kilo.

    63850_s.jpg

    Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/25147/63850.jpg

    63851_s.jpg

    Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/25147/63851.jpg

    Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

  4. Grattis helge!

    Tok du den fra land? har hørt mange som fisker der ute og får greit med fisk, kanskje jeg skulle tatt turen en dag og prøvd :)

    takktakk ja det var fra land ;) men det var helt latterlig med dønninger igår sleit som en gris med å få den i håven. Det var netopp en innom å kjøpte noen sluker å han sa det var en kamerat gjeng som hadde dratt 3 lakser idag på 1 time :o skal rett opp etter jobb :lol:

  5. Etter 10 turer på dalsneset (Skudeneshavn) klarte jeg endelig å få min første laks på land. Laksen veide 4,6 kg og ble tatt på en 27 grams Møresild med Rød rygg.

    ser ut som om fiskevatn.no ikke funker men jeg har lagt inn bilder på www.Karmoyhk.org de ligger under fangst raporter

    fiskevatn.no er fortatt nede :blink: men jeg har lagt nye bilder på Karmøyhk ijenn

    denne laksen veide 4kg tatt på en 22 grams møresild (svart/gull) var helt syke krefter i denne fisken men heldigvis fikk jeg hjelp med å lande den. Fisken ble tatt sør for dalsneset.

  6. Jeg mista 2 blanke igår en på 4-5 kg og en på 1-1,5kg :) en av de kunne vært min første laks! hadde den største 20 cm fra håven 3 ganger. så nå har jeg tatt 6 nye møresild og en dobblet så lang håv på jobben går ut ijenn i 6 tiden i kvell blir rapport visst jeg får en

    :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.