Gå til innhold
Fiskersiden

bsalte

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 656
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av bsalte

  1. Ingen tvil om at sel i vårt område er allsidig å spiser det som byr seg. det er ikke øyepal de jakter i elver,og bekker .  De er veldig glade i flatfisk observerte jeg da jeg jobbet i nordsjøen. de lå i overflata å lekte med noen rødspetter jeg skulle gitt mye for å få på kroken. Fiskebestanden her er allerede hardt presset av yrkesfiske,med unaturlig mye sel,blir det ihvertfall ikke bedre. Tilbake til taggmakrell,flere og flere sier de smaker godt,så man bør vel prøve dem :)  Om de fremdeles er der når dette griseværet legger seg....

  2. Det er bra med fisk på toppene øst for jomfrulandsgapet. finnes mange,du finner dem på sjøkartet. Agnfiske gir mest variasjon,men regn med å slite med mengder småsei. fisker du nær jomfruland,vær oppmerksom på fjesingene som er der i stort antall nå.

  3. storseien kan treffes i alle vannlag der ute,men jeg fikk ved bunnen.

    at jeg sier nesten til tigraderen,betyr at du kanskje ikke trenger å dra helt ut....

    tror langesund fiskefestival bidrar til at folk ikke deler ut de beste posisjonene sine :)

    Jeg brukte lang tid og mye ressurser på å finne dem.

     

  4. skal du ha et reelt håp om storsei,må du nesten til 10-graderen. folk går dit med 17-20 fots jeeper,uten problem ;)  Prøvd å bakke om mot strømmen når du fisker,istedet for drivanker ? leit etter hard bunn,ute i mudderet er det mest bare skater og slimål :P

    skitt fiske!

  5. Den 16.2.2017 at 12.49, erik skrev:

    Korrekt, forutsatt at de er norske statsborgere så kan de benytte faststående redskap så lenge anadrom laksefisk slippes ut igjen. Utenlandske statsborgere har ikke anledning til å benytte faststående redskap i det hele tatt.

    Det er desverre ikke sant. Har de fast bopel i norge,har de samme rettigheter som oss. leit.

  6. Har vel prøvd alt tror jeg,på et sted jeg har fått mange titalls smørflyndrer i garn.  har kjørt trekroks slep med alle agntyper jeg kjenner til omtrent.fra både drivende,og dregget båt.  i tillegg har jeg mange tusen stangtimer andre plasser som har virket lovende,og hvor fiskere får dem... En ting er sikkert,denne er ikke lett.

  7. en jolle typ gh/askeladden med en 6-8 hk påhengs burde være innen rekkevidde. Du har uansett ikke lov å kjøre fortere enn 10 knop.

    Men det er jo veldig feil tid å handle på,om vinteren er det fryktelig mye billigere.

    edit. ser du snart er 16,og da er jo større motor aktuellt :)

    ser ganske ofte ok båter i det prisleiet på salgsgrupper facebook,folk som trenger kjappe cash.

    • Like 1
  8. i fjellskråningene i områdene ytre dypingen/arøya er det gode muligheter til å få lyr av ok størrelse. prøv deg på 15-25m med sandeels,enten jigg,eller naturell. Det er området med minst yrkesfiske hos oss(traffikert skipsleie) ,og det øker sjansene for napp. skitt fiske !

  9. Hadde flere gjort dette,kunne vi jo fått litt flere brukbare fiskevann,istedetfor disse tynne stygge blyantene. fulgte denne saken på facebook,og det var jo morsomt å se alle expertene (idiotene) uttale seg....

    Svært mange av våre større innsjøer er totalt ødelagt fiskemessig. grunneierne gidder ikke,og stort sett dør lysten ut hos de lokale fiskeforeningene også. vi skulle hatt mange Bjørn Eriker (y)

    • Like 4
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.