Sakura

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sakura last won the day on September 18 2018

Sakura had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Sakura

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei og takk for mange svar. Etter å ha lest gjenom tråden måtte teori settes ut i praksiss. Tok ikke mere enn 10 minutter før ei kveite på 27 kg satt på kroken. Dette ble min første så det var stor stas. Hadde med min sønn på 13, viste ikke jeg hadde lært han så mye bannskap Utrolig morro. PS Knuta holdt.
 2. Hei Vi skal kjøpe vår første hyttebåt/fiskebåt og jeg har lett meg frem til noen alternativer. Alt 1. Silver Shark med 115 hk Mercury Optimax, 2008 mod, ca 80 timer. Alt 2. Ryds 620 GTS med 150 hk Mercury Optimax, 2006 mod. Ukjent antall timer men noe (20-30 timer i året) brukt de siste tre år. Alt 3. Uttern S55 Exclusive med 100 hk Mercury Optimax, 2006 mod, jeg har ikke sjekket time tallet ennå men båten ser fin ut på bilder. I utgangspunktet kunne jeg tenkt meg en japansk firetakter men båtene er nå utstyrt slik de er. Personlig heller jeg mot alt. 1 pga lavt timetall. Hva vår jeg se etter på disse båtene/motorene? Tips og råd tas imot med takk
 3. Takk for det, da forstår jeg det slik at jeg må styre senket noe. Hvor stramt skal senet spoles på
 4. Hei Lurer på om noen kan gi meg ett tips til hvordan spole sene på snella. Forstår det slik at det er viktig at dette blir stramt. Snella har ikke sene "fører" så jeg lurer også på om jeg skal "styre" sena slik at den fordeler seg gjevnt.