Rana 630

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Rana 630

 • Rang
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kråkerøy
 • Interesser
  Jakt og Fiske
 1. Rana 630

  Valg av ekkelodd til hummerfiske

  Takk for veldig gode innspill. Tenker å kjøre kart på den gode gamle HDS, har 10 års waypoints med hummerrøyser der så den klarer jeg ikke kvitte meg med:) Da blir det Elite 9 Ti!
 2. Rana 630

  Valg av ekkelodd til hummerfiske

  Takk for raskt svar Erik! Da er giveren bankers forstår jeg. Hva tenker du eventuelt er oppsiden av HDS Carbon i denne komboen? Er en del dyrere enn Elite Ti etter hva jeg ser... Noe man kan få ekstra glede av på HDS ved hummerfiske?
 3. Hei dere, Noen som har anbefalinger til lodd for hummerfiske? Fisket er begrenset til 5-30 meter og krever stor detaljrikdom særlig hva angår bunnforhold. Har kikket noe på HDS Carbon og Elite Ti fra Lowrance da jeg har god erfaring med denne leverandøren fra tidligere. Blir hekkmontering og videreføring av sonichub som allerede er installert med en eldre HDS 5. Takk på forhånd for gode innspill.
 4. Rana 630

  Shimano Tiagra 30 til salgs

  Ettersom man kan få denne snella på diverse nettbutikker for ca 3500 med/uten påspolt braid, tillater jeg meg å legge inn et bud på 2500. Er den kjøpt i Norge?
 5. Rana 630

  Haspelutstyr selges

  Meget interessert i utvalget av sluk du måtte ha.
 6. Rana 630

  Skreifiske Sørøya

  Jeg stikker på skreifiske fra neste uke på Sørøya. I den forbindelse lurte jeg på om noen har erfaringer fra dette fiske med Stang. Noen som har tips om pilkevalg/Jiggs/Shads? Har også lest en del om at man skal fiske i høyere vannlag enn under fiske etter den mer stasjonære kysttorsken, noen som kan bekrefte dette? Takker for innspill her.