Gå til innhold
Fiskersiden

Laksefiskern

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4 212
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Laksefiskern

  1. Først vil jeg si at jeg ikke har hatt tid ttil å lese de andre kalenderlukene, så de som ikke har fått kommentar på sin luke får ha meg unnskyldt.

    Takk for en lettlest og interessant luke. Som tidligere nevnt skriver du godt, og ikke minst konsist - veldig bra. Det er også deilig å se at det er ungdommer som er interessert i sportsfiske og lykkes.

    Takk igjen og lykke til med senere gutsing! :)

  2. Beregn hvor langt snellefestet går på blanksen, matt ned lakken - f.eks med fint slipepapir eller stålull. Dette for å få limet til å bite bedre. Tape kan brukes, likeledes hyssing lagt kryssende til å fylle opp. Målet er bare å fylle stedvis opp mellom blanks og snellefeste. Viktig å lage mellomrom, slik at lime kan komme til. Altså punktvise oppfyllinger er å anbefale.

    Lykke til...

  3. For mer informasjon og prospekt ta kontakt med Remy Ekornseter på 97116363 eller remy@fiskersiden.no .

    Så er du sikker på å få info slik at han er sikker på at han har rett kontaktinfo på deg

    Jeg var ikke klar over at epostadressen min jeg har lagt inn her er utgått. Jeg har "abonnement" på denne tråden og levde i den gode tro på¨å få varslinger - noe som aldri kom :)

    Jaja, henvendelse er gjort...

  4. Neida Vidar, helt greit med den benevnelsen. Jeg er ikke innpå her i noen grad lenger så det går bra. Jeg er bare på gjestevisit her fordi jeg ser at sidene er til salgs og lurte på hvordan det så ut her nå.

    Jeg ser også at jeg kunne ha hjulpet til med både splittegninger og deler og også service. Men på den tida jeg holdt på var det ikke lov å annonsere sine tjenester uten å måtte betale for det. Ser at dette er lempet på nå.

    Nei, etter mange år som snellereparatør på Pure Fishing (bl.a Abu) tror jeg at jeg skal klare meg. ;)

  5. Ikke vanskelig for oss i Klanen å skjønne budskapet: Vålerenga er en klubb som har ALLE som målgruppe. Dette er kanskje ikke like selvfølgelig i andre klubber..?

    Hvis invandrere kan bruke følelser for "Klubben i mitt hjerte" som en integreringsmulighet, så gjerne for meg. Oslo har jo ikke noe eliteseriealternativ. Lyn vil aldri bli noe alternativ - det finnes knapt en tilskuer til å bli integrert med. ;)

  6. Aldri er vel lysta større enn når man ikke kan?   :hot:

    Formen, både den psykiske og fysiske, er jo betydelig bedre nå enn da dette skjedde for drøye 2 uker siden - så nå er humøret tilbake. Det har vært et smertehelvete og utfordringer har stått i kø. Heldigvis var en arm noe bedre enn den andre og siden jeg gjør det meste like godt med  venstre som høyre har det gått på et vis. Men ennå trenger jeg hjelp til mye, bl.a å smøre brødskiver, men verst er å ha kaffe i filterholderen på kaffetrakteren. Vridningsbevegelser er det jeg ikke klarer nå. De fleste lurer på én ting - om hvordan det går etter et toalettbesøk, joa: det har jeg klart hele tida!   :lol:

    Takker for alle "god bedring"-hilsener, nå kan det bare gå den rette veien! :)

  7. Gabrielsen har sagt mer enn en gang at man ikke kan få tatt igjen en tapt fisketur - tygg litt på den!

    Jeg syns Gabrielsen er en hyggelig fyr, og en fyr jeg kan like ved sin underfundighet. Hans utsagn om at man aldri kan ta igjen en fisketur fikk imidlertid, for meg, nylig en dypere mening:

    Jeg hadde store planer om gutsing av havabbor og sjøørett nå senhøstes, etter at laksesesongen tok slutt. Mindre aktuelt å stå på litt mht fisking ble det jo ikke da man leste om fangster av Pelamide her i Oslofjorden.

    Status: her ligger jeg hjemme med 2 - TO brukne armer og har ikke fått fiska en dritt etter at laksesesongen tok slutt, denne høstens mulige fisketurer kommer definitivt IKKE igjen!

    Moral må bli: fisk så fort du har  anledning!  :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.