Gå til innhold
Fiskersiden

serator

Medlemmer
  • Innholdsteller

    121
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av serator

  1. Oppdrettsnæringa tjener sinnsykt mye penger for tida!

    Rømming må straffes skikkelig økonomisk, det er det eneste som kan virke! Masse tiltak kan settes inn!

    Offentlig styrte tiltak, kan settes inn ved rømmimg, i form av forsøk på å fiske opp mest mulig.

    500 000 laks rømt ved Tustna i fjor, minimalt ble gjort for å fange den rømte laksen. Fjordene stod stinne av oppdrettslaks i månedsvis!

    Ellers hadde det vært svært god økonomi for landet og heller kjøpe ut kilnotnæringen.

  2. Tror den har infrarødt lys, fungerer faktisk bra her i stua nå i stummende mørke, ser under so**** at det er lenge siden jeg har vasket! Skal prøve i et mer normalt vann i morgen, det er veldig mye humus idet vannet jeg prøvde.

  3. Har vært ute og prøvd undrvannskameraet i dag. Hjemme i stua virket alt så lovende med fine skarpe bilder. Men når jeg prøvde på isen var det ikke så enkelt. Jeg fisket på mudderbunn, det var 50-60 cm is med 20 cm snø oppå. Mulig det ble for mørkt. Boret to hull ett for kameraet og ett for snøret med stor blink og krok. Klarte ikke å få øye på blinken uansett hvor mye jeg prøvde, selv like under isen. Mulig avstanden var for stor (1-1,5 m )Bobler så jeg imidlertid mye av. Dette anbefales foreløbig ikke av meg, men jeg skal gi den et par sjanser til før den havner i kottet! Prøver igjen senere denne uka.

  4. Det finnes et vidundermiddel som heter "FARM". Tror det er Jotun som produserer det. Finnes i tre ulike tykkelser, alt etter hvor store sprekker som skal tettes. Dette middelet er spesiallaget for å tette trebåter. Drit i glassfiber, det er en dårlig løsning.

  5. Når sdet gjelder fiske på vinterstid, hør på Truttofil! I den varme årstid er det bare å kaste ut spinneren og dra raskt inn. Fisk der det er litt skjulesteder for gjedda (siv og undervannsgras). Hold deg på grunna, og husk stålfortom, gjedda har sylkvasse tenner! Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.