Gå til innhold
Fiskersiden

Even A

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4 639
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    11

Innlegg skrevet av Even A

  1. Blei lite fisk på fredag, 2 pigghå var det som kom opp fra dypet. Ankra opp og fiska på ca 280 m, men pga av pigghåen flytta eg meg litt og fiska på ca 120 m. Men ingen ting som ville ha agnet mitt.. Prøvde meg på grunnare vatn med pilk og gummi makker etter torsken på slutten av dagen, men ikkje eit napp. Men lørdag er det meldt fint ver og lite vind, så då tenkte eg å prøva meg på dypet i stokksundet. Har aldri fiska med agn der, men da må prøvast. Tenkte eg skulle prøva drift fiske med drivanker for å dekka større område, men det endar vel med at eg ankrar opp te slutt..

    Det er jo litt varierande djupner i Stokksundet så driftfiske er berre å tilrå i blikkstille vær, Kjetil. Då ville eg heller ha prøvdt Digernessundet, det er litt mindre drift der og litt snillere botn. Stor fisk er det der også.... :rolleyes2:

  2. Området du vil prøva ut neste tur er ikkje blandt mine favorittplasser, men ein veit ingenting utan å ha forsøkt.... Det du skal sjå etter er skrenter på 100-300m, og så forsøka å få plassert båten nærast mulig overgangen til flatere botn. Det er viktigt å vurdera kva veg luktsporet vil gå, helst langst skråningen eller inn mot den.

    Lykke til med leitinga!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.