Gå til innhold
Fiskersiden

Hoika

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 809
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hoika

  1. Jeg har vært aktiv her inne siden starten, dvs. før det nye forumet ble lansert i 2004(?), og testforumet tror jeg nesten har vært et av de viktigste forumene her inne. Ja , det er en sportsfiskeside, MEN! Testforumet var her man tok alt det andre, her man kødda rundt med ting og tang, og det tror jeg har vært viktig for det sosiale her inne. Man lærte vel strengt talt hverandre bedre å kjenne her enn i de andre fora.

    Det var i bunn og grunn her vi postet all dritten vi poster på Facebook i dag

    Så er det egentlig noe å klage på at noen av disse tråden lever videre og dukker opp i nyeste innlegg? Som ford perfect sier, så er jeg lei av å lese debatter om oppdrett og lus og faens oldemor, ikke at det ikke er viktig (som fotball for veldig mange her inne), jeg er bare mer interessert i fangstrapporter osv.

    Så da gjør jeg noe helt magisk, jeg går direkte inn på aktuelle forum som interesserer meg om jeg ikke finner noe i feeden. Det tror jeg hadde vært nyttig for enkelte her inne isteden for å irritere seg og trygle og be om at tråden ikke skal vises der.

    • Like 1
  2. Sånn sett er det da lov å fiske med f.eks laue som agn i Aursunden som ligger i røros, som da er fisket i f.eks glomma ved fredrikstad? Er jo langt oppi røros glomma har sin begynnelse :wtf: Vil jo være "samme" vassdrag, selv om det sikkert ikke finnes 1/10 av artene som finnes i Øyeren osv

    Er dog ikke like mange kraftverk i mellom Svelle og Nebbursvollen :P

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.