Gå til innhold
Fiskersiden

StåleG

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1 918
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StåleG

  1. @Espen: Det hender at jeg får karakteristikker. Ikke ofte, egentlig, men innimellom. Mammadalt er første gang.

    men

    Jeg og min lille familie har kjøpt telt og skal seksmannstelt-på-plen-campe. I første omgang på sørlandet i nærheten av dyreparken og Sommarland i Bø. Dyreparken-fiskingen har jeg klart for meg i hodet, men Bø er litt mer ullent. Er det noen som kan tipse om lavterskeltilbud for en sedat luring med machstang? Det ser ut som Beverøya blir stedet.

  2. Så fikk jeg endelig funnet frem tastaturet og noen bilder:

    4266670529_2700373fd7_o.jpg

    Espen rullet opp steikefisk til hele familien.

    4279493212_33e0348644_o.jpg

    Kenneth fikk denne småfiskfjordens pappaknurr.

    4278748235_4d33afd56d_o.jpg

    Eneste som kunne reddet dette bildet var en fin sykkelhjelm...

    4279493366_2f44bd5b9c_o.jpg

    Fløyfisk nr2. Begge var soleklare perser, men fikk svømme uveide hjem.

    Fin tur uten de store høydene. Neppe AoF materiale.

  3. Hvis jeg ikke husker feil har jeg uttalt meg positivt om AoF i en del av de minst tjuefem prikk like diskusjonene her på FS før, og jaggu gjør jeg det igjen:

    Så lenge fettfluefiske er den dominerende fiskeformen her på røysa synes jeg redaksjonen gjør mye godt arbeid med å dra inn alternativene. At noen typer artikler og ikke minst skribenter har klippekort er det som "plager" meg mest. Reklame plager meg overhodet ikke. Og så er det litt morsomt å registrere at noen presentasjoner av odd fisking lukter litt afrika-syndrom (så annerledes folk, rart språk, seee på redskapene de bruker da og så blir de så glade for noe sånt!). Selv kunne jeg godt tenkt meg å bidra, men det blir lite godt stoff av tretimersturer etter jobb uten fisk og med mobilkamera.

    Men gubbavares: Catos bidrag var vel verdt pengene i seg seg?! Kjempe!

  4. Fruen kjørte litt fort over en "usynlig" fartshump med en a4 for noen år siden. Etter det måtte vi gjentatte ganger fylle på noe servo-oljegreier i et hull under panseret når svingelydene ble for fæle. En gang gikk det helt tomt og da var det ikke så gøy å kjøre bilen i det hele tatt. Mekanikeren som til slutt skiftet servopumpen som lakk sa at det ikke var farlig, men det var noe stang/stag-greier som kunne bli ødelagt. Mitt tips er altså: Kjøp litt servo-olje og pass på at det ikke blir tomt.

  5. Haha. Dette var en finfin tråd.

    Først flirte jeg meg gjennom disse bildene til KIS så har jeg flirt sammenhengende i en latterlig bildegjennomkikking på pcen på jakt etter "svar" (jeg aner blogg-mat gjennom en havålløs vinter. Spesiellt mye fint i mappene som er brukt til å tømme minnekortet på mobilen)

    Men la meg bidra med et illustrende bilde av trådstarters åsyn i det han kvalitetsforeviger med fotomaskinen sin (faensføkkfokusfaen):

    94602_s.jpg

  6. Fikk du penger av amerikanerene Thor?

    Spørsmål:

    Arild fant mine havålbilder på en nedelandsk dra-til-norge-med-oss-og-få-lyr-site i en slags fangstrapport/newsflash ting. Er det greit? (Jeg tenker ikke cashcow men heller rettigheter, låning, bruk og sånt.)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.