Gå til innhold
Fiskersiden

Roar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roar

  1. Fin rapport og grattis med ny art. Synd at isen ikke er så bra. Har tenkt meg oppover i april igjen. Har sett noen store komme på isen borte ved utløpet og det må jeg si frister. Ellers er det vanskelig å fore på den plassen. Det er ganske dypt og sterk strøm. Tror heller det å flytte seg litt og fiske i sjiktet 12 - 16 meter er oppskriften. Det er i alle fall på det dypet jeg har fått mest der. Har opplevd å få null i et hull, flyttet meg 3 meter og fått 20 på rappen, på samme dyp.

  2. Bare hyggelig å kunne hjelpe. Anbefaler deg å bruker Mozilla Firefox eller Opera som nettleser. Har ikke hatt noe tull etter at jeg begynte å bruke Firefox. Eneste dritten nå er når jentene er inne på diverse seriøse og useriøse barnesider og bruker Explorer. Da er maskinen full av spyware o.l.

  3. Killingtveit ligger mellom Arabygdi og Rauland. Ellers er det gode plasser ved kirken også. Bor deg hull utover slik at du er sikker på isen. Var rimelig kaldt der oppe i forrige uke, men hvis de tapper mye er det ikke sikkert at det hjelper på istykkelsen.

  4. Var en liten tur utpå Totak i forrige uke. Synes isen var litt skummel. 5 cm midt utpå. (Dette var på Killingtveit hvis du er kjent der oppe)

    Små blinker pleier å fungere på Totak. Selv bruker jeg stort sett lokkepilk på en 5 cm i messing eller gull farge.

  5. Gull og diamanter er aldri feil, selv om det er brukt mange ganger.

    Kåpe eller støveletter kan også slå an.

    Er et sabla dilemma hvert år det der. Eneste gaven jeg personlig handler, er til frua. Og den må treffe skal jeg ha et godt fiskeår.

  6. Jeg vet at skolen som sto omtalt i Varden i går, har gjennom ganske mange år satt ut ørret i Åletjern. Det var ikke første gang for to år siden. En kollega av meg som har jobbet der sier at de prøver å sette ørreten på litt smarte plasser slik at den ikke blir tatt av gjedda. Hva som er smarte plasser vet ikke jeg, men det var det hun sa.

    Etterpå låner de klassesett med fiskestenger for å fiske ørreten de slapp ut. De bruker også garn og jeg mener å ha hørt at de har tatt suter i garna sine.

  7. Fiska der oppe nå på lørdag. Røya var ikke helt i bettet. Fikk bare 8 stk. Det var en som fikk en ørret på 1,7 kg mens vi satt der. Kompisene hans måtte bore og hakke hullet større for å få den opp. På fredag hadde samme mann fått en ørret på 1,1.

    Har hørt at det er flere som er borti store rugger på akkurat denne plassen hvert år.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.