Gå til innhold
Fiskersiden

Karl Inge S

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20 813
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Profilkommentarer skrevet av Karl Inge S

  1. Jeg vet at mange av mine venner og kollegaer er ferdig med ferien nå og begynner på jobb imorgen. I den forbindelse håper jeg det kan være en trøst å vite at jeg såvidt er begynt på en lang ferieperiode, allerede har fått en anstendig brunfarge og har en fin blanding av planlagt og ikke planlagt ferietid foran meg. Hej då :)

  2. Syklister....har du ikke råd til bil, hold deg hjemme!

    1. Fiskerinnen

      Fiskerinnen

      eller på sykkelstien..

  3. Da på hjemvei....kjenner jeg gruer meg litt til TV/PC tilgang, har vært skånt for mye siste uken tenker jeg.

  4. Work is the curse of the drinking class.

  5. Kjenner at dt hadde vært fint å kunnet delta i toget..... Fint å se at så mange venner på FB stiller!!!

  6. Vi ville ha mer vann......og fet får vi! Har troa på nattfiske nå!

  7. Første laksen på land, ikke meg 4 kg på en toby!!

  8. Det er en tung dag å være medlem av AP men jeg er imponert av partiets innsats både eksternt og internt. Ansvar skal ikke være så tungt å bære men sammen over alle skillet skal vi stå oppreist!

  9. Opp i otta på Otta. Sjekker nyhetene og får klump i hals og mage. Det er ikke til å tro. Over 80 glade barn/ unge på sommerleir... drept av et sykt menneske.... det finns ikke ord.....

  10. På motell på Otta, polakkene bottenfor har promille og spiller schlahers fra 80- tallet. Flere grunner til at det er tungt å sovne ja...

  11. Noen har skrudd på høyre blinklys for Norge.

  12. SMASH. Ekstra stor pose. Familiestørrelse.LETT!!!!

  13. Kongen av Donkey Kong, fantastisk dokumentar på NRK2 kl 22:15 ikveld!

  14. Da nærmer årets laksetur seg med stormskritt gett, hinsides hvor mye en skal måtte dra med seg altså..... tipper bagasjehaugen hadde krevd bortimot 10 ryanair-cabinapproved koffertar :D

  15. NOTE TO SELF_Fredrik BAckman:1. Det är betydligt fler människor än man tror som sitter i telefonkö hos tv-operatörer klockan 07.22 lördag morgon.2. Det hjälper inte ett dugg att vråla ”DU kan vara placerad i kö!” åt kvinnan som har spelat in den automatiska telefonrösten.

  16. Lite tips til polbesøket-ikke innled samtalen med betjeningen med "Har dere ikke flere konjakktyper på plast" ?- Ikke engang om du har en veldig god grunn til å ville ha plast, f.eks at man skal på laksefiske og ikke kan dra glassflakser langs bredden. Det er nemlig klin umulig å bli tatt seriøst av betjeningen når man har begynt med det spørsmålet. Bare sånn til info liksom.

  17. Sammenlagt 6 timer på 2 terrasser foreløpig idag- kan ikke klage på været ihvertfall så får vi se om de holder til helga også..... tror nasen må få faktor 25 imårå-det e ikke bara øl&vin som ligger bak den friske rødfargen gett :D

  18. Fly t/r-1000krLeiebil 2 uker-1000kr2 uker i Spania-gonna be PRICELESS!

    1. Martin Lopez

      Martin Lopez

      At dere orker nå om sommeren!! Egentlig så burde det ha vært forbudt å reise ut av Norge fra mai til september :) God tur, forresten.

  19. Ka e det folk syte sånn over været for? Sitte på terrassen i t-skjorta og nyte svensk krim og et glass billig tysker i kveldssolå :)

  20. Fredrik Backman-NOTE TO SELF:"Ni vet det där gamla tricket när man, när något ömtåligt trillar från köksbänken, mjukt fångar upp det med ovansidan av foten som om det var en fotboll och liksom dämpar fallet mot golvet?Exakt.Det funkar inte på ettåringar."

  21. Show me the way to go homeI'm tired and I want to go to bedI had a little drink about an hour agoAnd it went right to my head -Nå holde det hardt her men tror eg må holda meg oppe ein time te for å ikke havna heilt i ulage :)

  22. 28 grader innendørs-sånn går det når man glemmer å sette opp vinduer før man går ut i finværet :) Heldigvis holder terrassen fine 18 grader og mens huset luftes ut lufter jeg meg selv, en vel temperert rødvin og en bok i friluft. Frykter nok en seeeeg dag på jobben imorgen men for svarte-det er bare sommer en gang i året, vinter er det jo hvert år......

  23. "Det man drømmer om mer enn to ganger, må man gjøre noe med."-Håkan NesserDype tanker i litteraturens verden her man sitter på terrassen og nyter en duggfrisk Urquell- Livet er for kort til å ikke gå tidlig hjem på sånne dager!

  24. HERLIGT på terrasen just nuh :) KAffi, god krim og soooool!!!! Fint når værvarselet bommer rette veien for en gangs skyld!

  25. Midsummer Murder og rødvin- ekje heilt feil med en regndag innimellom heller :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.