øystein Skrevet February 26, 2006 Rapporter Share Skrevet February 26, 2006 Flott at fiskeplassen er 600m utenfor grensen, håper du forstår hvorfår jeg reagerte. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet February 26, 2006 Rapporter Share Skrevet February 26, 2006 sitat:Opprinnelig postet av øystein Flott at fiskeplassen er 600m utenfor grensen, håper du forstår hvorfår jeg reagerte. Skjønner det meget godt, jeg liker heller ikke tjuvfiskere. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest gjørs Skrevet March 12, 2006 Rapporter Share Skrevet March 12, 2006 Grattis med flott fi... nei, du fikk ikke noe nei. Hehe. Men å klare å oppbevare sild i halvannen mnd i kjøleskap må betegnes som en suksess. Agnet sitter fortsatt godt på kroken? Jeg har lest i andre kilder at å salte agnet dagen før fisketuren er ett godt triks om man skal bruke sild eller makrell, nettopp for å fjerne litt av væsken og gjøre agnet mer velegnet for kasting. Ligger det fortsatt i kjøleskapet? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 12, 2006 Rapporter Share Skrevet March 12, 2006 Jepp, agnet har jeg i poser i kjøleskapet. Ser ut som jeg har stoppet all mikrobiologisk aktivitet. [ ] Sitter knallgodt, enkelte av filetene har faktisk tørket såpass at skinnet har blitt rynkete. Litt kult at det er så holdbart under bruk også, 3 - 4 kast uten at det går istykker. Ser fram til å prøve det på flere turer. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 17, 2006 Rapporter Share Skrevet March 17, 2006 Ny fangstrapport i den første posten. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 Ny rapport i den første posten. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
westside Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 (endret) Dæven steike og jeg vil ha en sånn en nå, gratulerer med knallfin flatfisk ALLE får jo Skrubbe for tiden, men ICKE jeg nei Endret March 25, 2006 av westside Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Esox Lucius Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 Sleit merkelig nok en stund med å få skrubba, jeg også Nå er det tidvis vanskelig å ikke få skrubbe Prøvd i brakkvannsområder, Martin? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ginny Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 "Syntes bare dette var verdt et forsøk, i verste fall har jeg sløst bort 14 kr på havsalt. []" pluss 17 timer effektiv fisketid, pluss prisen for et par kilo sild, pluss tiden det tok å komme seg frem og tilbake til fiskeplassen, pluss tiden det tok å skrive disse innleggene, pluss jobben du har hatt med silda. Men verste fall har jo ikke inntruffet Gratulerer med ny art! Uten forandring ingen fremgang! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BINN LADDEN Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 Fått noe på krokene da Rexhunt?? Finfin rapport foresten, stå på! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 Fått noe på krokene da Rexhunt??Finfin rapport foresten, stå på! Joda, to av svarthåene ble tatt på premiekrokene. Hmmm... Trodde jeg nevnte det i den oppdateringen. De av dere som sliter med å få flatfisk kan jo ta dere en tur til oss i de indre delene av Trondheimsfjorden, her er det meget langgrunt og vi får flyndre overalt, men vi sliter litt med å få fisk på mer enn 4 - 5 hekto. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tresben Skrevet March 25, 2006 Rapporter Share Skrevet March 25, 2006 Vi har mye av det meste ,men det blir ikke noe tyngde på det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
fiskekongen Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 Blir det noe igjen av oljen i fisken etter at den er saltet? Blir det noen oljefilm på vannet når du lårer ned agnet? Ser helt klart fordelene med dette, men fjernes fiskeoljen vil vel agnet forringes ganske mye som agn? Skikkelig artig med slike forsøk. Må sies å være ganske vellykket forsøk ja! måtte bare legge inn ett nytt inlegg for å få epost varsling. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 Blir det noe igjen av oljen i fisken etter at den er saltet? Blir det noen oljefilm på vannet når du lårer ned agnet? Ser helt klart fordelene med dette, men fjernes fiskeoljen vil vel agnet forringes ganske mye som agn? Skikkelig artig med slike forsøk. Må sies å være ganske vellykket forsøk ja! måtte bare legge inn ett nytt inlegg for å få epost varsling. Jeg mistenker at saltet har dratt ut det meste av fettet fra silda, ellers hadde det vel begynt å harskne etter to måneder i kjøleskapet. Kjenner nesten ikke noe av den kjente sildelukta, agnet lukter bare "fisk". Den brutale saltinga får ta skylden for det, jeg regner med at ei drøy ukes opphold i saltet hadde vært nok. Jeg mener at forsøket er vellykket fordi jeg oppnådde det jeg ville i utgangspunktet, et (langtids)holdbart agn. Kan bare ikke skryte av de helt store resultatene enda, men jeg har fortsatt noe agn igjen så muligheten er jo helt klart tilstede. Har fått noen ideer til hva jeg skal og hva jeg ikke skal gjøre neste gang. Skal blant annet prøve med makrell, den går jo i oppløsning enda raskere enn silda. Hadde også vært morsomt å prøvd å salte ned hele agntyver, dvs småsei og lignende som er 12 - 15 cm langt og kan være et mareritt iblant. Mye av denne plagsomme småfisken er jo så stygt kroket at den kakkes og kastes til måkene, da kan jeg jo like gjerne beholde den og bruke den til noe fornuftig. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
westside Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 Sleit merkelig nok en stund med å få skrubba, jeg også Nå er det tidvis vanskelig å ikke få skrubbe Prøvd i brakkvannsområder, Martin? Ja holder på i flere områder hvor det skal gå an å få Skrubbe, den dukker nok opp snart Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 Ved nærmere ettertanke, og etter å ha sjekket en matvaretabell fant jeg ut at saltsild inneholder like mye fett som fersk vintersild. Det er nok det at agnsilda har tørket såpass mye som gjør at det ikke lukter noe særlig. Etter å ha ligget en stund i vannet under fisking har det trukket mye vann og fått tilnærmet normal tykkelse igjen, det fine er at agnet fortsatt er "hardt" og sitter godt på kroken. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest gjørs Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 Du drar jo fortsatt fisk på spekesilda di, så den funker nok fint enda. Tirsdag skal jeg ut å prøve med opptint makrell igjen, men jeg vet ikke hvor enda. Men kystmeite, det blir det. Har du fiska for mye med tungt utstyr i det siste? Tennisalbue? Eller surcastingalbue? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 Du drar jo fortsatt fisk på spekesilda di, så den funker nok fint enda. Tirsdag skal jeg ut å prøve med opptint makrell igjen, men jeg vet ikke hvor enda. Men kystmeite, det blir det. Har du fiska for mye med tungt utstyr i det siste? Tennisalbue? Eller surcastingalbue? Pådro meg tennisalbuen under ei helg med heftig fluefiske, ca 35 timer med fiske iløpet av 3 døgn. Og det hjelper IKKE å kaste med surfstanga alt for ofte kjenner jeg. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BINN LADDEN Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 35 timer på 3 døgn... Du høres definitivt ut som ungkar, dette hadde ikke jeg fått lov til. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet March 26, 2006 Rapporter Share Skrevet March 26, 2006 35 timer på 3 døgn... Du høres definitivt ut som ungkar, dette hadde ikke jeg fått lov til. Det stemmer det, livet er herlig! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet April 7, 2006 Rapporter Share Skrevet April 7, 2006 Ny rapport nederst i første post. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BINN LADDEN Skrevet April 8, 2006 Rapporter Share Skrevet April 8, 2006 Enkelt å legge inn rapport når du slipper bilde og lange tekster... Bedre lykke neste gang. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet April 8, 2006 Rapporter Share Skrevet April 8, 2006 Enkelt å legge inn rapport når du slipper bilde og lange tekster... Bedre lykke neste gang. Ja ikke sant. Skal ut idag også, tar med tre stenger til svarthå-plassen. Håper på Fisk-O-Rama så jeg blir kvitt agnet og kan begynne på et nytt prosjekt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest gjørs Skrevet April 8, 2006 Rapporter Share Skrevet April 8, 2006 Skitt fiske da. Spennende å følge denne tråden. Helt utrolig hvor bra du fikk konservert denne silda, særlig om du fortsetter å dra fisk på den i helga/påska. Stå på. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest RexHunt Skrevet April 8, 2006 Rapporter Share Skrevet April 8, 2006 (endret) Ny rapport nederst i den første posten, idag er det heldigvis ikke en sånn dusterapport som igår. Endret April 8, 2006 av RexHunt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.