Gå til innhold
Fiskersiden

Ebro, igen


Lho
 Share

Recommended Posts

Ole-Petter (OP Henriksen här på forumet) meddelade på sista SFK-Laken mötet att ”Jag tar kanske en tur till Ebro, jobbintervju om jobb som guide”

Några dagar senare kommer första SMS’et ”Malle 30kg (albion)”

Snacka med honom på telefon tidigare idag, och det ser det ut som han i vart fall blir där november ut. Fisket har varit lite upp och ner, men 6-8 run per natt är standard vid karpfisket. Mallefisket hann vi inte snacka om, telefonförbindelsen var inte speciellt bra.

Känns helt rätt att få den sortens information när det är frost på bilen när man skall till jobbet, och när man vet att man inte kommer hem förrän efter 2100..

JAG VILL OCKSÅ FISKA KARP I VÄRMEN!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 125
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sitat:Opprinnelig postet av ThorEH

Det hadde vært fint med ett lokalkjent forumsmedlem når jeg skal ned igjen, hvor i Ebro er det han er Lars? Mequinenza, Riba Rioja ??

Har faktiskt ingen pejl på var han är. Men TROR det är när mynningen. Har för mig han nämde det i något sammanhang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke så veldig mange speglar å få der nede. Vi så dog noen bilder av noen digre og flotte speglar på veggene i fiskesjappene i Mequinenza. Vi fikk bare "commons" da vi var der. Største på 9800. Det må nevnes at vi ikke blodgutsa på Karpe der nede,men hadde en stang ute i ni ne....MYE karpe der nede!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble gjort mye rart fra båtdekket på Ebro. Rune fikk visst et blinkskudd av de sjeldne idet en relativt pissatrenget Bekkis lettet på trykket i to minutter. Blæra var på størrelse med en fotball! Ellers var leire- og vannballongkrigen (utviklet seg etterhvert til boilie- og ålebitkrig) mellom båtene knallbra. Helge klarte kunststykket å hive samtlige ballonger han kastet i taket på egen båt, og var dermed den eneste som ble blaut. Ellers var det mye eksponering av edlere og mindre edlere deler samt grundig kvalitetssjekking av spansk bryggeikunst som sørget for at humøret ble holdt oppe. Brytekampen mellom Fredrik og Grutle er også en klassiker. De mer pikante detaljene tror jeg ikke tåler offentlighetens lys, men Arnt Aage fikk noen relativt saftige bilder....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share


×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.