Jump to content
Fiskersiden

Rapport frå studentane i Trondheim


Recommended Posts

Ny tur i går, delvis pionering etter ny ålekvabbestad, delvis for å prikke ein av dei "lette" artane eg mangla. Fire målretta turar etter skrubbe har enda med totalblanking. Etter å ha fôra med det nye superfôret mitt, kom småkvitingen. Her inne er det enorme bestandar av desse femti gram tunge rakkarane med tanngard som langer. Eg drog raskt eit tital av desse, og blei litt lei av å bytte reke heile tida. Ein uheldig rakkar som hadde blitt djupt kroka, blei ofra som agn. Ein fristande filêt blei presentert, og dei likte den òg. Fordelen med denne var at eg ikkje behøvde å skifte. Men, dette var kjedeleg og me skifta plass.

Ei ulke kom fort opp:

24634_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/10104/24634.jpg

24635_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/10104/24635.jpg

Her med Munkholmen som bakgrunn:

24636_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/10104/24636.jpg

Irvin var ikkje snauare enn at han røska opp denne karen, som er relativt uvanleg her i fjorden.

24637_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/10104/24637.jpg

Etter dette var det milliardar av småtorsk, nokre hyser og to sandflyndrer.

Til slutt kan den stolte fiskar posere med ny art :P .

24645_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/10110/24645.jpg

24646_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/10111/24646.jpg

Posering

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Edited by Chironomus
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.