Gå til innhold
Fiskersiden

Årets fisk 2008


Oz
 Share

Recommended Posts

Så var tiden kommet igjen. Årets fisk. Den råeste, heftigste, deiligste og aller, aller beste fangsten i 2008 skal kåres. Det er ikke så rent lite prestisje forbundet med å ha fanget årets fisk. Den fisken som er heftigere enn alle de andre heftige fangstene det året, og la meg si det med en gang, det har vært mange heftige fangster i 2008. En ting må være klart, det er på ingen måte enkelt å kåre årets fisk. Det er forbasket vanskelig, for det finnes noen reale råskinn til å fiske der ute. Det fiskes mye og det fiskes bra.

Når det er sagt, det er noen fisker som skiller seg ut. Som er så store, sjeldne og imponerende at man fort kan bli målløs. Problemet vårt har vært at det var fler enn en sånn fisk i fjor... Allikevel klarte vi å komme frem til en vinner. Og med all respekt for alle rå fangster som er gjort i 2008, denne stakk seg ut... Juryen var enstemmig faktisk. Noe som ikke akkurat skjer daglig. Fangsten er et resultat av pionerarbeid, research, dyktighet, frisk satsing og litt flaks. Fisken kom som en overraskelse på de aller fleste som har litt greie på saltvannsfisk, da den ble fanget under omstendigheter som ikke er direkte vanlige for arten. Når det i tillegg er snakk om norgesrekord med god margin, kan noen og enhver bli sittende og gape. Å kystmeite på 200 meters dyp er ekstremt, og fangsten ble deretter.

Årets fisk 2008 er Vilhelm Skilhagens imponerende skjellbrosme på 3120 gram.

image001.jpg

Juryen er dypt imponert, og bøyer seg så nesa subber hybelkaninene på kontoret for denne fantastiske fangsten. Gratulerer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å se en verdig vinner dra ned den gjeveste tittelen av alle.

Hurra for trøndern....

En tilleggspost...

Med den utviklingen jeg har fått med meg har foregått i løpet av det siste året i hav/sjø/Surf-fiske og lignende grener blir det nok lenge før vi får se en ferskvannsfisk som årets fisk igjen.

Gutta satser målrettet og feiler og feiler til de finner resepten for dryge fangster, det være seg havål skjellbrosme kveite på flue osv osv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.