Gå til innhold
Fiskersiden

SØ i Østfold


 Share

Recommended Posts

hehe, kan jo være at flere har den håven. var er ringrev fra torsnes-området som fikk fisken.. men er gode muligheter fra brevik til bevø nå om dagen, var ut i hele går og fikk fire helt ålreite sø, fra 0,4 til 0,7 kg. Hadde trua på større så jeg slapp de uti igjen. Kunn tjukke, flotte fisker. ikke en eneste gjedde.. blåste noe inne i ******. Fredag denne uka kommer det til å bli aktiv fisking i torsnes-området :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Eg var ute på Vesterøy på laurdag. Himmel og hav, for eit vêr! Ute ved Hverven stod sørvesten rett på, det var mektige bårer som dundra mot svaberga. Inne i Kuvauen låg det is enno, men sikkert ikkje så mykje lenger. Håplause forhold for fiske, truleg for kaldt i vatnet enno, òg. Men flott naturoppleving likevel. Vil gjerne attende når forholda er mindre ekstreme. Er det nokon som har erfaringar med fiske ved Hverven og Stolen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Skuffande sesong så langt for min del. Eg fiska i seks timar i dag på Kirkøy, frå Skjærhalden til Ørekroken, utan eit napp. Tykte forholda var fine, med bra varme og fin bris frå sør og sørvest. Men sjøen fall det meste av tida, det var sikkert ingen fordel. Flott tur, men likevel litt frustrert. Tredje blanketur i år. Fiska med møresild, stingsild, atomsild, toby og spinnar, alt utan hell. Alle gode idear tek eg mot med takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hele helga at vert dårlig for min del ( på Sørlandet). Eneste som gav noe som helst resultat var en liten droppen spinner i sølv og blå. Prøvde hele slukboksen. da fikk jeg noen små sjøørreter som fikk svømme videre. Tror det kan ha noe med lavvannet å gjøre. Generelt lite fisk når vannet er lavt, hvert fall for min del her på Sørlandet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.