Gå til innhold
Fiskersiden

Sjøørret i Vestfold


 Share

Recommended Posts

Har fiska i Horten den siste uka.

Mandag: 6 timer på Løvøya

Tirsdag: 2 timer karljohansvern og 2 timer på Løvøya

Onsdag: Liten tur på Karljohansvern

Torsdag: 2 Timer på Reverumpa

Har sett en fisk, ikke hatt noe på. Andre jeg har snakka med får ikke stor fangst de heller, men har hørt om en som hadde snakka med en som.. ja.

Fiska med et utall sluker, flue, gulp børstemark, spinner.

Får ta meg en tur nedover mot stokke og sendefjord til helga hvor det blir meldt om fangst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tur med jobb i dag på Langø. Var for første gang på syd-spissen og der var det veldig naturskjønt.

Ble ikke all verden av fangst for å si det slik. En stk liten, samt en god del følgefisk.

I tillegg dukket det opp en jævla god fisker. Nemlig selen. Vi så den kom opp og faktisk spiste på en sjøørret som jeg hadde vært tilfreds med å få, får å si det slik. Så en god del feit og stor børstemark svømme rundt.

Thor Oddvar!

Sikkert fint på fjærholmen snart, men ville personlig dratt på vestfjord siden av nøtterøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan melde om at en kompis tok en kubbe på 2.5 kg og 53 cm i Sandefjord igår. Bare å komme seg ut ja :) Ser frem til mandags morgen for å prøve lykken, var ute igår på Langeby, Vøra og Kværnberget uten fangst. Men dagen før tok jeg et slips på 800 gram på Storøya. Skitt fiske og nyt været!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Duppmeite med agnsild ga resultat idag med en pen og blank Sjøørret underkant av kiloen i Sandefjord på Østerøya, kastet sluk ved siden av uten noe respons i enden der. Den spøy opp fjæremark og børstemark.

Endret av westside
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Årets første tur etter SØ midt på dagen i dag , på Snekkestad! Nordavind fra alle kanter. Formålet med turen var egentlig bare å få testa den nye Stellaen , men det slang da seg på en fisk også , vil anslå den til ca 50 cm men var tynn så den svømmer fortsatt der ute ett sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur på Tjøme i går.. Jeg fikk en på ca 500 gram kansje, men satte den ut igjen fordi den så tynn ut. Hadde napp en gang, og en følgesfisk av fin størrelse. Hun jeg fisket sammen med hadde følgesfisk flere ganger, tre stykker på en gang på det meste!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Fersk Sø fisker fra Husvikområdet.

Er det noen som har sett eller fått noe i Karlsvikområdet til nå? Vært der noen ganger på kvelden, men ikke sett snurten av annet enn tang :( Det har sikkert mye med teknikk o.l å gjøre foreløpig, men det hadde vært fint å vite at det faktisk finnes noe å få der.

Tips til alternative plasser i nærheten av Husvik hadde jeg satt stor pris på dersom noen har noe å komme med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fisket en del rundt Karlsvikodden. Har fått noe fisk der, men ikke veldig mye ;) Fisker du med sluk eller? er jo ganske grunt ved selve odden der, så det blir lett mange bunnapp og noen mistede sluker.

Det er sluk det går i ja. Nybegynner, så jeg har ikke riktig tatt steget til flua enda ;)

Har ikke vært på Karlsvika på en stund da... Fisker du fra selve odden eller i hele området? vet det blir tatt litt fisk på Essostranda osv. Skitt fiske og lykke til :) Ved Furustrand camping ved Ringshaug er det en del som fisker med flue, er tatt ganske stor fisk der :)

Fisket fra selve odden, og der er det grunt et stykke ut. Vært lavvann de siste kveldene også og det har ikke akkurat hjulpet :(

Med Essostranda, mener du da Bliksekilen, og området rundt? Tenkte det var nordvendt og kanskje ikke så "fortreffelig". Strendene mellom Husvik og Karlsvika (Furustrand og Skallevold f.eks.) har jeg kikket på men der må det nok lettere saker til enn sluk med vanndybden. Ikke har jeg vadere heller ;)

Takk for svar. Har jo bil, så dersom noen har gode tips andre plasser i nærheten tar jeg gjerne imot :rolleyes2:

Endret av espenkg
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei espenkg

Karlsvika er ikke noen typisk tidligplass, dette området blir bedre når vannet blir litt varmere. Jeg var i Melsomvik nå i helga, der var det et og annet vaket å se, og jeg fikk en tynne på ca en halv kilo. Melsomvik er en fin nybegynnerplass, men det er noen langgrunne områder. Med sluk så vil jeg anbefale å gå ut på det lille skjæret midt i bukta og fiske mot siloene, eller gå ut på den ytterste odden, trælodden, og fiske innover bergene der

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Cannonbang.

Takk for informasjon! Skal holde meg unna Karlsvika til i mai da tenker jeg. Får se om jeg får tatt turen til Melsomvik i morgen dersom værmeldingen ikke slår helt til. Men jeg aner ikke hvordan du vil jeg skal komme meg ut på det skjæret, for det er virkelig ikke badetemperatur enda. Og vadere har jeg forresten ikke ;) Så odden helt ytterst høres ut som alternativet.

Var på Ørastranda i kveld, som jo er rett overfor Melsomvik hvis jeg ikke tar helt feil. Ikke så mye som et napp på sluk, og to av de 7(!) med flue fikk en knøttliten sak hver. Så det var vel jevnt over dårlig fiskelykke der også.

Kjører kanskje litt for standard sluker, så det er mulig det blir en tur på Hesby på lørdag. Om ikke annet så kan kanskje dupp med sluk være et alternativ.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da var dagens økt gjort. fikk flere små ørreter som svømmer der ute fortsatt, og masse napp. også fikk jeg noen sild og en MAKRELL. er ikke det litt tidlig? sild og makrell blir gjedde agn. den ser slank ut på bilde men den er ikke det og i kjempe kondis. , men jeg syns den ligner litt på en laks også?

<a href='http://bildr.no/view/1149815'><img src='http://bildr.no/thumb/1149815.jpeg' alt='1149815' /></a>

<a href='http://bildr.no/view/1149815'>http://bildr.no/view/1149815</a>

Endret av flue1987
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ute nesten 4,5 timer fra kl 16. På Varnestangen mista jeg en liten ørret/torsk? Gikk etterhvert innover i Falkenstenbukta for å være langt inne når mørket kom. Retta ut skytelina før jeg begynte å fiske der, og pang der røk løkka mellom skytelina og klumpen. Godt for på et av de første kastene etterpå fikk jeg på en fin fisk, og det var nok ørret. Borte etter 5 sek og mens jeg småbanna for meg selv og dro inn flua sa det pang og den tok flua en gang til. Nå var lina kort og jeg var vel litt for tøff med den så nok en gang forsvant den og nå for godt. Etterpå var det dødt og ikke et vak å se. Fin frisk vind da jeg mista fisken. Den er der fortsatt så i morgen kveld skal jeg ut igjen. Uansett mye bedre enn blanketur.

Skitt fiske til alle i påska.

Friluftsfjorden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.