Gå til innhold
Fiskersiden

En milepæl for FS


Recommended Posts

I løpet av kort tid går FS over på dedikert server. Dette skyldes som tidligere nevnt rett og slett at vi stadig øker i trafikk og båndbreddebruk og derfor trenger mer tilgjengelig båndbredde.

Vi har ønsket å fortsette med vår leverandør SIRCON pga god support og praktisk talt null nedetid, og er svært fornøyde med at vi også fremover vil være kunde hos SIRCON.

Den praktiske endringen for Dere brukere blir vel stort sett at vi får enda mer stabil og rask trafikkbehandling, og at vi som driver FS ikke trenger finregne på GB-bruken når vi vurderer endringer på sidene :)

FS ser fremover til et fortsatt godt samarbeid med SIRCON og gratulerer oss selv :) og brukerne med en enda bedre tjeneste :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempefint...

Jeg var en stund bekymret for at denne tråden skulle forsvinne:

https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?...topic=32654&hl=

og denne:

https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?...topic=45597&hl=

Det trenger du ikke være bekymret for, mulig du ikke forstår det men slike tråder spiller en rolle de også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, du er tydeligvis godt informert om hva som legger beslag på mye båndbredde.....eller...

;-)

Antageligvis ikke, siden du spør så lurt :)

Forklar!

Ellers mente jeg det at det var bra da jeg er innom fiskersiden en gang om dagen minimum i likhet med en del andre fiske/sjakk/pokersider. Blir siden bedre og raskere er nok alle glade for det.

Endret av Ginny
Lenke til kommentar
Del på andre sider

OJ: Det er ikke veldig komplisert.... Tråder som "holder folk på plass" i forumet er med på å gi folk svar på kort tid når de lurer på noe. Ofte ser vi jo at folk får svar på et spørsmål de stiller innen et minutt etter at de har stillt spørsmålet. Det har hele tiden vært et mål at folk skal kunne få svar på spørsmål de har så fort som mulig. I forumets barndom bidro vi selv ekstremt aktivt og forsøkte svare alle på alt om alt så fort vi kunne. Nå utgjør brukerne en enorm ressurs som vet mye om det meste, men det hjelper lite om de ikke er innom med jevne mellomrom...

Ellers så har tråder som gjett vekten flere fine roller. Man får øvet synet i forhold til anslag av vekt på fisk, man får kanskje sett noen fiskeslag man ikke har selv fått og får inspirasjon, man får trimmet konkurransegenet sitt litt i og med at den foregår som en liten uhøytidlig konkurranse osv...

Ginny: Disse få trådene som går samtidig av denne typen legger faktisk forsvinnende lite beslag på båndbredde totalt, men har som du ser av svaret til OJ en ganske stor nytteverdi likevel. Båndbreddebruk for en generell nettside ligger gjerne så bilder og grafikk legger beslag på 80%+ av båndbredden og tekst, script osv det resterende...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.