Gå til innhold
Fiskersiden

Er blåstål spiselige, og er de gode?


Recommended Posts

Vi ble godt (eller dårlig) opplært av en tidligere slektning som var yrkesfisker. Vi var med i sommerferien uker om gangen. Da fikk vi prøvd ut det meste. Men når vi blei sendt i land på holmene for å fange Svartbak unger som vi skulle ha til middag så stoppet det hos meg, selv om jeg ble forklart at dette var jo som kylling [V]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitat:Opprinnelig postet av Carl

berggylt, skal vistnok være det beste å bruke, til fiskesuppe. Tenker da på kraften til suppen.

Men har aldri prøvd selv, da jeg ikke får noe særlig med berggylt.

Har bruk den til fiskebuljong/kraft til suppe. Kraftig og fin i smaken. Flådd og lett filitert på en abu-røk tror jeg heller ikke er dumt. Mye "frie" ben.

Måtte rette en del trykkleifer ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.