Gå til innhold
Fiskersiden

Salting av fisk


Cavey
 Share

Recommended Posts

Hei folkens,

En sjelden gang får en noen flere fisk enn enn spiser opp på fjellet.

Enhver gang ved fangst lurer jeg på om jeg går for C&R og håper på bedre matbit, eller kakke fisken på stedet.

Jeg vil ikke ta opp mer fisk enn jeg klarer å spise. Og noen gang er enn mer hissig på å ta opp for å hamstre for en lenger periode.

Men så traff jeg en fyr i helga som salta fisken og mente det er god nok oppskrift for oppbevaring av fisk for dårligere dager i fjellet og sikrer ivertfall maten og noen til hjemkomsten.

Resepten var å salte så mye salt som får plass i den åpnende kjeften på fisken. Fikk ikke anledning å utdype saken nok, og sitter nå med ønske om både flere detaljer og erfaringer.

Plastpose? Salte på utsiden? Må sannsynlig ta ut innmaten først?

Hilsen

Cavey

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.