Cavey Skrevet September 21, 2009 Rapporter Share Skrevet September 21, 2009 Hei folkens, En sjelden gang får en noen flere fisk enn enn spiser opp på fjellet. Enhver gang ved fangst lurer jeg på om jeg går for C&R og håper på bedre matbit, eller kakke fisken på stedet. Jeg vil ikke ta opp mer fisk enn jeg klarer å spise. Og noen gang er enn mer hissig på å ta opp for å hamstre for en lenger periode. Men så traff jeg en fyr i helga som salta fisken og mente det er god nok oppskrift for oppbevaring av fisk for dårligere dager i fjellet og sikrer ivertfall maten og noen til hjemkomsten. Resepten var å salte så mye salt som får plass i den åpnende kjeften på fisken. Fikk ikke anledning å utdype saken nok, og sitter nå med ønske om både flere detaljer og erfaringer. Plastpose? Salte på utsiden? Må sannsynlig ta ut innmaten først? Hilsen Cavey Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mao Skrevet September 21, 2009 Rapporter Share Skrevet September 21, 2009 ta med en plast bøtte, rens fisken salt den inni og uten på legg de lagvis i bøtta,bruk grov salt. salt godt da du kommer hjem så skyler du fisken og fryser den p/s får du ikke fisk kan du plukke bær i bøtta Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cavey Skrevet September 21, 2009 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 21, 2009 ta med en plast bøtte, rens fisken salt den inni og uten på legg de lagvis i bøtta,bruk grov salt. salt godt da du kommer hjem så skyler du fisken og fryser den p/s får du ikke fisk kan du plukke bær i bøtta Hvor lang tid snakker vi om at metoden virker? Opp til en uke? Stå kallt? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mao Skrevet September 21, 2009 Rapporter Share Skrevet September 21, 2009 har hatt ørret/harr i bøte med salt i 10/12 dager uten problem og fisken smakte bra den, den må stå i elva /vannet/myra/nede i bakken, ikke i sola Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.