Gå til innhold
Fiskersiden

Sjøørretkonkurransen i Tønsberg


 Share

Recommended Posts

Takk for sist!

Det er 9 måneder siden vi arrangerte fiskekonkurranse etter sjøørret fra Furustrand utenfor Tønsberg. Vi gjør det igjen 1-3 april 2005.

Vi sender en invitasjon direkte til alle som deltok i fjor og håper at vi får se deg også i år.

En slik konkurranse en et stort arrangement som krever mye forberedelser. Vi startet i høst med en gjennomgang av de erfaringene vi gjorde oss i fjor, samt de innspillene vi fikk fra deltakerne. Årets konkurranse er den femte i rekken. Vi ønsker at arrangementet skal bli en tradisjon og et ”must” for sjøørretfiskere fra nær og fjern, og føler at vi er på rett vei.

Vi skal i år gjennomføre en enda bedre konkurranse enn i fjor. Basert på egne erfaringer, og deres ønsker, vil hovedtrekkene for konkurransen i år være:

• Vi arrangerer også i år fra Furustrand Camping ( www.furustrand.no ). Det ligger helt nede ved vannet, og man kan gå til mange gode fiskeplasser.

• Campingplassen leier ut hytter. Det er anledning til å ha med seg campingvogn eller telt for overnatting for de som foretrekker det.

• Campingplassen har også en stor sal med plass til ca. 150 personer. Her vil vi ha sekretariat og innveiing. Leverandører vil også ha utstillinger og utstyrsdemonstrasjoner i samme lokale.

• Etter fjorårets suksess vil vi på fredag kveld arrangere ”Sprintfiske” i området rundt Furustrand Camping. Denne konkurransen har egen premie for største fisk, og inngår ikke i hovedkonkurransen. Det blir videre et sosialt arrangement med diverse lysbilder og kanskje litt film. Det er bar med alle rettigheter.

• Lørdag kveld blir det mulighet for å få et varmt måltid, og det er bar med alle rettigheter. Vi vil også vise bilder og film fra siste Grønlandsturen.

• Vi vil ha fellesstart kl.12.00 lørdag.

• De som ønsker å forhåndspåmelde seg kan gjøre dette ved betaling til kto.2470.18.04364 innen 21.mars. De vil da være med på trekking av en gevinst verdi ca. kr. 8.000,- Husk å merke innbetalingen med navn og adresse samt klassen (junior 150kr, flue eller åpen 300 kr) du vil være med i. Ta med deg kvittering ved fremmøte.

• Det blir delkonkurranser med innveiinger underveis i konkurransen – flotte premier til største sjøørret ved hver innveiing. Siste innveiing i konkurransen er kl.15.00 søndag. Premieutdeling kl.16.00.

• Det trekkes ut en overraskelsespremie til en verdi av ca. 9.000,- blant innleverte deltakerbevis. Den som trekkes ut må være tilstede ved premieutdelingen kl.16.00 for å få premien, hvis ikke trekker vi på nytt.

• Det vil også i år være en liten ”fiskeutstyrsshop” hvor deltakerne kan få kjøpt det aller nødvendigste.

Vi tror vi skal få til en like godt gjennomført konkurranse i år som i fjor. Vi håper på mange deltakere, fine sosiale sammenkomster og godt vær. Husk at dette er en fiskekonkurranse for hele familien.

Hjertelig velkommen til en spennende konkurranse

hilsen oss i

Hesby Sport AS, Tønsberg og Omegns Jeger- og Fiskerforening og Tønsberg Fluefiskeforening

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.