Ølgylt Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 Nå begynner det å bli for fullt i fryseren, og jeg regner med å ha med noe mer fra Nautnes, så da blir det fiskekakeproduksjon Jeg har søkt frem et par oppskrifter; . De funker sikkert, men er det noen her som har sine egne favoritter? Det er forresten lyr, brosme, hyse, lange, torsk og kveite jeg har, hvilke egner seg best? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Glenners Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 (endret) 1 hyse pr .3 sei for da får du ei fastere kaka, har du bare sei kan de bli meget løse. Persjonling synes jeg reine hysekaker er best. Endret February 23, 2010 av Glenners Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trønderflua Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 Den øverste der så riktig nammenam ut. Må prøve den neste gang. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
yosh Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 Bruker en gammel familie-oppskrift som ikke er helt ulik den øverste. Selv, er favoritten å bruke en blanding av brosme og torsk. hyse er også veldig fin å bruke. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Dan Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 (endret) Lagde noe ganske likt den overste.. en del hyse, og en del hyse + sei. Blev digg! Når jag tenker meg om så tror jag det blir fiskekaker til middag i morgen Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/39847/99340.jpg Tror det var denne faktiskt: http://snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?id=10418448 Men en god del mindre melk, for at det ikke skulle bli pannekaker. Endret February 23, 2010 av Dan Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
bsalte Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 Jeg bruker sei,torsk,hvitting,og aller helst noe hyse eller lyr for fasthetens skyld! er aldri gjerrig på løk/purreløk i fiskekakene.sper ut med et par egg pr 2 kilo fiskefilet,og en ss potetmel. får mye skryt av kakene blir stående å lage kaker av 30-35 kilo sløyd fisk selv i morgen.var bra på fjorden i dag ) bruker aldri å lage fiskekaker av fisk som har vært frosset da de blir smakløse! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gogangfiskestang Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 My link Her finnes det Mange gode fiske oppskrifter... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tryta Skrevet February 23, 2010 Rapporter Share Skrevet February 23, 2010 Fatter`n sine fiskekaker. Muskatblomme er uenverlig,og gastromat som krydder oppå kakene etter steking. Ganske likt den øverste oppskriften. Men uten purreløk og paprika. Bruker ekte melk,ikke fløte. H-melk selvsagt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet February 24, 2010 Rapporter Share Skrevet February 24, 2010 Husk det som står i toppen av oppskrift to, ha kalde ingredienser. Ellers så blir kakene mine veldig luftige og fine de gangene jeg orker å skrape fiskefileter for å lage fiskefarse i stedet for kvern. Eventuelt gjør det med deler av deigen. Lykke til! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet February 24, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet February 24, 2010 bruker aldri å lage fiskekaker av fisk som har vært frosset da de blir smakløse! Mener å ha hørt noe sånt før. Men frysern skal nå lettes for innhold uansett, så jeg får lage av både frossen og fersk, og så blir det som det blir. Kanskje krydre litt mer på de som har vært frosne. Noen som har prøvd kveitekaker? Takk for svar til dere andre og, ser ut som om det er den øverste jeg blir å bruke som mal. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
kjetillund Skrevet February 24, 2010 Rapporter Share Skrevet February 24, 2010 Fikk et tips av den gamle fiskehandlern i Holmestrand for mange år siden. Han brukte avskjær og rester i fiskekakene. Det viktigste var krydderblandingen! Og kakene hans var gode.. Han fortalte aldri hvilke krydder han brukte, men tror det gir mer å forske på krydderet i stedet for fiskeslagene. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
goliath1 Skrevet February 25, 2010 Rapporter Share Skrevet February 25, 2010 Ser gode ut de her, men når jeg lager kaker bruker jeg mye purreløk/løk. På nordvestlandet vet jeg at noen bruker å kverne inn isbiter sammen med fisken også. Er visst for at fiskefarsen skal holde seg bedre og være lettere å bearbeide. Har aldri prøvd på det selv.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Chironomus Skrevet February 25, 2010 Rapporter Share Skrevet February 25, 2010 I staden for isbitar ville eg heller ha frose heilmjølk i isbitposar. Det funkar i alle fall bra. Men eg pleier å la maskina gå på soverommet, for der er det veldig kaldt. Lagar berre fiskekaker i dei kalde månadane. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet February 25, 2010 Rapporter Share Skrevet February 25, 2010 Finhakket chili er heller ikke dumt. Sammen med gressløk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.