Sjøauren Skrevet March 5, 2010 Rapporter Share Skrevet March 5, 2010 Har tidligere kjøpøt agnsild for bruk til isfiske etter sjøørret, nå er imidlertid butikken hvor jeg har kjøpt dette tidligere lagt ned. Kan få tak i brisling, men er dette like bra som agnsild? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet March 5, 2010 Rapporter Share Skrevet March 5, 2010 I mine øyne, spørs såklart litt på størrelsen - er dette er fett. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
potbelly Skrevet March 5, 2010 Rapporter Share Skrevet March 5, 2010 Enig med Raggis over her. Kjøpte noe brisling, men var alt for små, og da sitter de svært dårlig, og er så løse i fisken at det er vanskelig å surre de fast. Nesten bedre å putte 3-4 stk i en surgf pose og lage pølse av de. Store er mye lettere å fikse og fiske med. Men går du innom en fisk og vilt butikk eller ett bra supermarked skal det være kurrant å få tak i fersk sild nå. om du bor slik til at det er innen rekkevidde. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet March 5, 2010 Rapporter Share Skrevet March 5, 2010 Det man får kjøpt i enkelte fiskebutikker som er nedfrosset i bokser og selges under navnet "agnsild" ER stort sett brisling. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Dr. Hook Skrevet March 5, 2010 Rapporter Share Skrevet March 5, 2010 Det man får kjøpt i enkelte fiskebutikker som er nedfrosset i bokser og selges under navnet "agnsild" ER stort sett brisling. På same måte som "ansjos" og "sardiner" i daglegvarehandelen er brisling i dei aller fleste tilfella... Står oppført som "ingrediens" på etiketten... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
fluehue Skrevet March 5, 2010 Rapporter Share Skrevet March 5, 2010 Har tidligere kjøpøt agnsild for bruk til isfiske etter sjøørret, nå er imidlertid butikken hvor jeg har kjøpt dette tidligere lagt ned. Kan få tak i brisling, men er dette like bra som agnsild? jeg merker ingen forskjell fra agnsild og brisling bortsett fra størrelsen. uansett: fisken elsker begge!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet March 6, 2010 Rapporter Share Skrevet March 6, 2010 Om man lurer på om det er brisling eller sild man står med er det bare å stryke fisken under buken. Brislingen har skarpe skjell, silda ikke. Svenskene kaller brislingen av den grunn "skarpsill". Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
2Fish Skrevet March 7, 2010 Rapporter Share Skrevet March 7, 2010 Jesting sport har "agnsild", sjekka i dag og fant ut at det var brisling. De store er i veldig kurrant størrelse. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Edvard Skrevet March 7, 2010 Rapporter Share Skrevet March 7, 2010 Jesting sport har "agnsild", sjekka i dag og fant ut at det var brisling. De store er i veldig kurrant størrelse. Og hva legger du i ordene "kurant størrelse"? cm? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
2Fish Skrevet March 9, 2010 Rapporter Share Skrevet March 9, 2010 rundt 10 cm , har ikke målt, men 600 grammer spiste lett den "store" 10 cm ern. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
h1rik Skrevet March 10, 2010 Rapporter Share Skrevet March 10, 2010 agnsild/brisling.. Finnes noe slikt, å få kjøpt, i Trondheim?? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.