Gå til innhold
Fiskersiden

Fort Lauderdale/ Miami


Hafnor
 Share

Recommended Posts

27 desember drar jeg og Carla til fort lauderdale eller Miami (ikke helt bestemt enda) på svømmeleir. Det skal trenes mye men det er nok mulig å få to dager fri der vi tenkte å fiske litt. har søkt litt rundt på nettet og det mangler ikke på muligheter for å dra ut. Er det noen som har fisket i disse områdene, evt. noen som har noen capteiner/ båtutleiere å anbefalle?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipset mitt blir å sjekke opp hva som er sesongaktuelt der borte og ta det derfra. YFT er en mulighet, men høyest på min liste står nattfiske etter sverdfisk, som har blitt veldig bra utenfor Miami med til dels høy fangstfrekvens. Nærmere land er det jo sjanser for tarpon og masse annet, selv om områdene ned mot Keys nok er hottere. Besøk lokale amerikanske nettsider og sjekk whats hot and whats not! Evt let opp noen captains på nettet og sjekk rundt. Pass på så du ikke havner på en av de turene der du fisker sammen med 20 andre. Det roper fort frustrasjoen og backlash. Og ikke minst; været er en faktor som bestemmer om det er aktuelt å fiske inshore eller offshore.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nope, men kompis Viggo fisket der for mange år siden. De fikk en bøtte med YFT den ene dagen de hyra båt alene. Imidlertid var skuta rigget med EL-sneller, så innsveivinga av fisken foregikk kun ved å holde en knapp på snella inne. I følge Viggo omtrent like morsomt som å sitte i tannlegestolen. Den ene dagen han testet "driftfishing" var det tydeligvis pensjonistenes og skolebarnas dag. Han fikk en barracuda, men på veien inn dro den selvsagt inn i flere andre snører, hvorpå de andre gledesstrålende ropte at de hadde fisk på, og sveivet inn slik at barracudaen ble berget i en salig vase av andre snører. Men fiskemulighetene offshore ut mot Golfstrømmen er beviselig enorme. Sjekk diverse amerikanske nettsider, så finner du nok ut av aktuelle plasser, metoder, arter og generell sesong. Ex: http://www.google.com/search?q=miami+offshore+fishing+swordfish&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SUNC_no

Bare å bytte ut søkeord på art, så er du i gang.

Allerede denne ser jo kul ut: http://www.reeladventurecharters.com/swordfish_fishing_miami.htm

Endret av cb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.