Gå til innhold
Fiskersiden

Grønland 2012


Lystfisker´n
 Share

Recommended Posts

:thumbsup: jeg har vært der, også med Hesby sport for en del år siden. Du få i hvertfall fisket fra deg på en stund etter røye... 1ste dagen telte jeg til 37 sjørøyer... Føre jeg ga opp. Men dette var ikke de største røyene. Vi fikk desidert mest på nymfer og minireker. Gjerne i rosa til rødt. Det er garantert muligheter med flytendende popperlign. fluer. Streaking caddis etc. Vi hadde mye vann og ikke optimalt overflatefiske. Men for noen mengder med fisk!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hug: jeg har vært der, også med Hesby sport for en del år siden. Du få i hvertfall fisket fra deg på en stund etter røye... 1ste dagen telte jeg til 37 sjørøyer... Føre jeg ga opp. Men dette var ikke de største røyene. Vi fikk desidert mest på nymfer og minireker. Gjerne i rosa til rødt. Det er garantert muligheter med flytendende popperlign. fluer. Streaking caddis etc. Vi hadde mye vann og ikke optimalt overflatefiske. Men for noen mengder med fisk!

Stilig...

De større fiskene har jo en lei tendens til å stå under og litt bak "småfiska". Prøvde dere noe med fortyngede og synkesnører?

Vil jo gjerne gå for en skikkelig trofefisk på turen også... :blush:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stilig...

De større fiskene har jo en lei tendens til å stå under og litt bak "småfiska". Prøvde dere noe med fortyngede og synkesnører?

Vil jo gjerne gå for en skikkelig trofefisk på turen også... :blush:

:hug: Utfordringen vår var at den største flommen på 80 år kom uka føre oss. Dette pga et ekstremt regnvær som gjorde at flere breer kalvet og flådde med seg det meste på vei nedover. Dette medførte at Kangia som vi skulle fisket i ikke var fiskbar. De som bodde der måtte evakueres. Og vi havnet alle i Amitsuarsuq. Dette er ikke den elva med størts fisk. 1,8 var den største vi fikk. Men jeg fikk mange fisker mellom 1 og 1,5. Og røyene på Grønland ligner mer på gale smålaks en røye her på berget. De første 3/4 av fiskeperioden var elva uklar pga flommen. Og det gjorde det vanskelig med tørt. Men i gjen så gjorde dette at alt som fantes av sjørøye bestemte seg for å gå på elva. Det er vel første og siste gang jeg har vadet ut i en elv, og etter noen minutter hatt en v form av røyer som hviler i bakvannet av vaderne mine i strømmen. Og vi snkker om 20-50 fisk. Så det var noget spesielt. Men flott natur, mye fisk. Og jeg kan si så mye at vi far norge som fisket med flue fikk nok opp mot 2-3 ganger så mye fisk som de som drev med spinner etc. Og vi fikk nok også de største fiskene. I andre elver vil nok fiske være mer utfordrende, og mulighetene for fisk opp mot 4-5 kilo mye større.

Endret av potbelly
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:thumbsup: vent en 15 min så skal du få noen bilder. Må scanne de først!

:) Enkelte ting som er ok å være forberedt på bla. Mygghatt/netting gjerne med pålimte polabriller.:D

114221_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/46163/114221.jpg

114222_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/46163/114222.jpg

114223_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/46163/114223.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Endret av potbelly
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.