Gå til innhold
Fiskersiden

fiske Messe


 Share

Recommended Posts

:rolleyes: har vært der! Bortsett fra å treffe kjente så er det vel stort sett bortkastet tid og pæng. Ser ut som om det er blitt messen for å bli kvitt ræl en ikke får solgt. Noen ting innimellom kan det være. Men en kompis som vurderte ny stang var uka før i butikken og sjekket pris. På messa hadde de satt opp prisen med 30% og ga 25% i rabatt. Men det er jo greit å ta en titt på norges største butikk innen jakt og fiske i noen dager. Er en på jakt etter noe spesifikt så er det jo muligheter å finne en godbit. Skulle bare ønske de droppet alt søppel på billig salg.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med potbelly, mye ting som skal ut av butikkene. Er dog mye brukbare sneller ute å går. Omtrent hele utvalget av sneller var der, ble en baitrunner 6000XT på meg fra Gero. Ellers noe smått av jigger som så kule ut. Savagear standen var kul.

;) Enig det. Savagear var bra. Og ikke minst ryddig og bra layout, uten en haug av jalla tilbudskorger.

Så at det var en del sneller på tilbudsbordene rundt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut som om det er blitt messen for å bli kvitt ræl en ikke får solgt.

Det er det det er blitt. Ordet messe (i mine ører) er å kunne vise nytt til publikum , lite nytt som vises. Lagt merke også til at prisene settes opp for så å gi "messerabbatt".

Bortkastet penge , men greit om man ikke har noe å gjøre og bedre en å sitte på sofaen. Litt moro å tusle rundt omkring som en "dum utlending" og høre hva de fleste har anbefalt og råd til fiske ;)

Endret av Xplorer1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bortkastet penge , men greit om man ikke har noe å gjøre og bedre en å sitte på sofaen. Litt moro å tusle rundt omkring som en "dum utlending" og høre hva de fleste har anbefalt og råd til fiske B)

Nå skal det faktisk sies at det er mye kompetanse som leies inn, som hvermannsen kan lære noe nytt av. Ja, kanskje til og med du Martin ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal det faktisk sies at det er mye kompetanse som leies inn, som hvermannsen kan lære noe nytt av. Ja, kanskje til og med du Martin ;)

Det stemmer Vilhelm , og slik satsning er nyttig . Jeg lærer noe nytt hele tiden (født nygjerrig) , også at mange med mangelful "opparbeidet" kompetanse B) som regel mest av sistnevnte som gjør nye ting uten å ha tenk på det eller uten å ha blitt påvirket.

Jeg reagerer mest til mange svar jeg får og har fått av de som skal bli kvitt noe på messe. Regner med at de svarer slik til resten som spør også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Messa var helt ok. For mye jakt og bikkje, for lite fiske, men det var forventet ;). Savagearstanden var den klart mest spennende. Bra demonstrasjoner av wobblere/jigger, flinke og hjelpsomme folk og (litt for) gode priser. Gero hadde også en fin stand, med en ivrig Cato bak disken.

Kompetansen var der, og i blant fikk de til å videreformidle den, men det var mye folk og lite tid på hver, så Potbelly har nok et poeng...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

;) Uansett så treffer man i hvertfall mange kjente, noen en ser ofte og noen en ikke ser så ofte. Og det er muligens god nok grunn til å besøke messa....Skravle litt fiske er jo unasett trivelig...Så er det helt sikkert svært varierene krav til en slik messe avhengig av hvor interessert man er. Svært mange som besøker en slik messe er allround jeger og fiskere, natur interesserte, og for de så treffer nok dette enda mer en kun jeger eller fisk.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.