Gå til innhold
Fiskersiden

Legge ved bilder i forum poster


Recommended Posts

Vi anbefaler at dere bruker tjenester som viser bildene frem i en størrelse som gir ett bedre inntrykk når man leser posten.

Noen bildeopplastnings sider gir kun ett lite thumbnail som gjør at man må klikke videre inn på en lenke for å få opp bildet. Dette gjør posten mindre hyggelig å lese. Derfor vil vi at dere bruker:

http://www.youfish.no

http://www.fiskevatn.no

http://www.photobucket.com

http://www.flickr.com

http://www.imagashack.com

og andre som har integrasjon mot web forumer. På de fleste av disse tilbyderne finner dere også direkte linker med bbcode integrert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det bare meg eller sliter folk med Photobucket. jeg kommer bare inn på noe mobile photobucket av en eller annen grunn. ellers takk for Tipset

Fungerer som det skal hos meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jeg kopierer forumkoden diekte fra youfish men alikevel fungerer det ikke. Hva gjøres feil? Jeg ser at de tidligere bildene jeg har publisert inneholder /thumbnail_file.../, mens nå står det /image_file/..., har det noe å si. Jeg kan forøvrig ikke finne igjen noen av thumbnail linkene for noen av bildene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Noen som bruker imageshack her?

Har jeg forstått det rett at selv om jeg bruker originalbildet fra imageshack, så vil størrelsen på bildet automatisk kalibreres/krympes slik at hele bildet vises i forumet?

Ser også at det noen brukere som ikke mestrer å laste opp bilder her. Har hørt at det går ann å lage screenshots/video,steg for steg, på hvordan man overfører bilder til pc/fototjeneste/forum.

Hadde det vært en ide å få laget en slik instruksjon for å få utviklet innholdet her?

Endret av Lystfisker´n
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.