Gå til innhold
Fiskersiden

finne lekkasje i vadere?


veg
 Share

Recommended Posts

Et lite tips fra dykkeverdnen. Hvis lekasjen er langt ned prøv å fang luft i beinet (dykkere bruker trykkluft) Fange luft gjør du ved å vri beinet pust inn luft og vri til du har litt trykk. Så har du på vann blandet med zalo der du tror det lekker. Lekker det ser du det med en gang som såpebobler over hullet. Det er slik man finner små hull i dykkerdrakter eller defekter i glidelåsen.

Ups så ikke at aham allerede har gitt oppskriften på dette.

mvh

Bda

Endret av BDA
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 weeks later...

Hei har samme problem som Veg,Innwater vaderene lekker som ei sil i sveisen,sømmen på neopren sokkene :notfair: .Fylte opp med vann i går og det var ingen problem å finne ut hvor det var lekkasje nei.Er det noen gode tips til å lappe,lime dette uten om aquasel,har brukt det før på noen andre men det blir lett for mye og en ender opp med gnagsår og vadere som er ubehagelige å ha på som Even nevner.XXL vil ikkje ta annsvar :growl: etter som kvittering er "borte" det skulle jo vere garanti på sveis,søm i sokken.Kan jo ikkje kjøpe nye vadere hvert år heller ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 months later...
  • 2 months later...

Vreng buksa og spray på isopropanol. Da ser man sorte flekker der hullene er. Kjempeenkelt. Gjorde dette nettopp selv med min simms G3 bukse som er på 8. sesong. Fant en handfull med hull. For å tette hullene legger man bare på aquashure eller aquasil slik at det dekker hullet og litt ut i sidene. Dette kan man legge på før isopropanolen har tørket. Det har ingen betydning. For større hull må man bruke lim og en membranbit. Rep-sett følger som oftest med buksa. For å sjekke neoprensokkene må man fylle i litt vann og merke av hvor hullet er på innsiden. Fyll vann til litt over neoprenet og kun en fot av gangen. Merk av hvor vannet eventuelt pipler ut og lim med aquashure.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.