Gå til innhold
Fiskersiden

Trekning av stor premie!


www.fisketid.no
 Share

Recommended Posts

Hei 01.01.2012 trekker fisketid.no en stor premie blandt våre registrerte kunder som har valgt og abonere på nyhetsbrev. Ønsker du og være med i trekningen kan du enkelt registrere deg her på under 2 minutter. https://www.fisketid...ate_account.php Mer info om premien kommer på fisketid.no om kort tid. Vinneren av trekningen kåres på fisketid.no 05.01.2012. Får vi 1000 nye registrerte kunder før 01.01.2012 øker vi premien med ytterligere verdi på 4000.00kr. Del gjerne dette på Facebook med dine venner! Registreringen er kostnadsfri og allerede registrerte brukere er med i trekningen, lykke til.

Endret av www.fisketid.no
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det fosser inn med registreringer så det ser ut som premien får en verdi på 8000.00kr. Får vi 2000 nye registreringer før 01.012012 øker vi premien til 10000.00 kr. vinneren kåres her på fiskersiden og Facebook profilen til fisketid, se her http://www.facebook.com/fisketid Liker du også fisketid på Facebook kan du vinne en fin premie den første i hver måned!

Lykke til alle sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hei alle sammen godt nyttår. Fisketid.no har i dag trukket en vinner blandt våre registrerte kunder som abonnerer på våres nyhetsbrev. Ole Henrik Tveten er den heldige denne gang, han får tilsendt 1 stk Dam hydroguard Premium flytedress, 1 stk 15' to-hånds fluestang med tube og 1 stk Snowbee Prestige vadebukse. Premien har en verdi på 8300,- kr. For de som ikke er registrert som kunde kan man gjøre det her https://www.fisketid...ate_account.php Vi kjører snart i gang med ny trekning så er du ikke registrert er det bare og sette i gang! Takk til Seeberg AS som stiller med premier. Lik Seeberg på Facebook Dere også http://www.facebook....126520267425940 Liker du fisketid her kan det også vanke en fet premie http://www.facebook.com/fisketid#!/fisketid

Gratulerer til Ole Henrik.

mvh fisketid as

Endret av www.fisketid.no
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.