Gå til innhold
Fiskersiden

Lanzarote i påsken


Hengas
 Share

Recommended Posts

Skal på familietur til Puerto del Carmen på Lanzarote i påsken og vurderer om det er noe poeng i å ta med haspel eller fluestanga. Kommer eventuelt til å fiske fra land. Har noen erfaringer med fiske fra land på Lanzarote på denne tiden? Alt av tips (utstyr, steder, tid på døgnet, agn, fluer, sluker, tid på døgnet etc) tas i mot med takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fult mulig. Men cluet er å finne plasser der en kan fiske, og det er lov å fiske. Mye multer i havnene, men normalt ikke lov å fiske der. Har man leiebil så er det mange muligheter å kjøre en bit. Klippekanter og brygger er der det er beste muligheter. Ikke så langt unna Playa Blanca kan man ta av ut mot en plass jeg ikke husker navnet på. Men er en severdighet og en liten by. Der er det en ganske stor lagune langs veien, og en vil se at det står ofte gangske mange sportsfiskere der. Det er en del raringer å få, også fult mulig med barracudaer om en er heldig. Mye fine " akvariefisker". Jeg kjøpte scampi i butikken og brukte det som agn. Bomber dupp for å komme ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker å stå folk å fiske fra utsiden av molen i gamlebyen Puerto Del Carmen. Kaster med alvorlig kraftige sluker med gummianheng. Rask innsveiving tyder på at det er Barracuda disse gutta var ute etter :-)

Som Potbelly nevner er det MYE multer i og rundt havnene. Rett på siden av havna(utløpet) i PDC er det mulig å fiske fra klippene. Forøvrig er det mange fine plasser fra klippene mellom PDC og Puerto Calero. Går strandpromenade/sti hele veien. Det er bratt ned til havet og endel sjø, så vær forsiktig.

God tur og skitt fiske!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.