Viking1980 Skrevet September 5, 2012 Rapporter Share Skrevet September 5, 2012 Meiter endel etter stam om dagen men er plaget med mye mort som tar agnet.. bruker stort sett 3-4 maiskorn.reke eller brød.. fant noe på et engelsk forum at rå biff er et godt agn..noen som har prøvd dette? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
2Fish Skrevet September 5, 2012 Rapporter Share Skrevet September 5, 2012 Testa med pølse? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
puderhunden Skrevet September 5, 2012 Rapporter Share Skrevet September 5, 2012 har lest/sett at de bruker lunchoen meat(=skinke på hermetikkbokser) til stam og annen fisk der borte. aldri hørt at rå biff har blitt brukt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Viking1980 Skrevet September 5, 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 5, 2012 Ja har testa div pølser..har en illeluktende italiensk pølse liggende nå som skal testes.. Nei har aldri sett rått kjøtt blitt brukt før selv så ble litt nyskjerrig....nå er jo ikke stam akkurat finspist så det forundrer meg ikke om det går Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
gullfiskern Skrevet September 5, 2012 Rapporter Share Skrevet September 5, 2012 Bruk agnfisk da vell. De større gutta går ikke av veien for å hive innpå en liten laue, mort eller hork. Eller hva med krøkle om du skulle være så heldig. Fin størrelse og lukter agurk, må jo være knall Ellers har er jo div ost og ikke minst cheesepaste som er en sikker vinner og som morten normalt ikke er så tullete på. Og man har jo alltid den gode gamle boilien.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
kjella Skrevet September 5, 2012 Rapporter Share Skrevet September 5, 2012 Stam eter egentlig det meste som kommer dens vei, så tipper at rått kjøtt også kan fungere. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
piscator Skrevet September 6, 2012 Rapporter Share Skrevet September 6, 2012 store osteterninger pleier morten å holde seg unna. Den bruker ihvertfall litt tid på å gnage den i stykker. Og bruk en ostetype som ikke blir for hard i kaldt vann og en ost som lukter godt. Port Salut eller ridderost er ypperlige. Luncheon meat - en slags kjøttpudding - er et annet alternativ. De selger luncheon meat på Balkanboden i Charlottenberg. Pølser, enten grill, wiener eller røkte kjøttpølser er også snadder for stam, som reduserer morteplage. Boilies kan også duge. Ellers er jeg litt overrasket over at du blir plaget med mort når du fisker med reke. Prøv en hel reke. Og naturligvis vil rått kjøtt, enten det er storfe eller kylling kunne fungere, men dette er jo et nokså dyrt agn. Stam er som kjent ingen kostforakter, som andre er inne på. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
gullfiskern Skrevet September 6, 2012 Rapporter Share Skrevet September 6, 2012 Ellers er jeg litt overrasket over at du blir plaget med mort når du fisker med reke.. Flere steder i glomma er reke ett av de minst mortemotvirkende agna, om den er aldri så hel.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Potemkin Skrevet September 6, 2012 Rapporter Share Skrevet September 6, 2012 Rekene du får kjøpt på Rimi er på str med i tangloppe Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
PRH Skrevet September 7, 2012 Rapporter Share Skrevet September 7, 2012 Bruk grillpølsebiter ("mariner" dem gjerne i krydder først). Da er det stam som biter (alternativt en aure, stor abbor eller ei gjedde). Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet September 7, 2012 Rapporter Share Skrevet September 7, 2012 Prøv en diger pellet. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
gullfiskern Skrevet September 7, 2012 Rapporter Share Skrevet September 7, 2012 (endret) Bruk grillpølsebiter ("mariner" dem gjerne i krydder først). Da er det stam som biter (alternativt en aure, stor abbor eller ei gjedde). Blitt plaga ta gullbust ved bruk av grillos faktisk. Gnaga betan ned til den var stor nok til å trøkke nedpå. Også fått lake og brasme på pølse.. Rekene du får kjøpt på Rimi er på str med i tangloppe Samma som nevnt over med gullbust. Bare at noen ganger suger de seg fast i ett rekebein eller halen og drar avgårde. Ser ut som reine stamnappet, men neida.. Endret September 7, 2012 av gullfiskern Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet September 7, 2012 Rapporter Share Skrevet September 7, 2012 Svære pølsebiter - gjerne chili-, løk- eller ostepølse - eller en bloddryppende kjøttbit funker som fy til stam. Store pellets er jo nevnt. På hår eller baitband slipper du jo agntyveri også. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
PRH Skrevet September 7, 2012 Rapporter Share Skrevet September 7, 2012 Svære pølsebiter - gjerne chili-, løk- eller ostepølse - eller en bloddryppende kjøttbit funker som fy til stam. Store pellets er jo nevnt. På hår eller baitband slipper du jo agntyveri også. Du mener "agntyver" som kilos-sørv etc? Blitt plaga ta gullbust ved bruk av grillos faktisk. Gnaga betan ned til den var stor nok til å trøkke nedpå. Også fått lake og brasme på pølse.. Hmmm..... Helt ukjent for meg, har aldri vært plaget av noe annet enn stam på pølse, Sondre. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nanablag Skrevet September 7, 2012 Rapporter Share Skrevet September 7, 2012 Hmmm..... Helt ukjent for meg, har aldri vært plaget av noe annet enn stam på pølse, Sondre. Nå har ikke jeg fisket med pølse mer enn ca to ganger, men jeg fikk stam, vederbuk og brasme på pølse.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ThorEH Skrevet September 8, 2012 Rapporter Share Skrevet September 8, 2012 Nå har ikke jeg fisket med pølse mer enn ca to ganger, men jeg fikk stam, vederbuk og brasme på pølse.... sikkert vegetarpølser Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hauben Skrevet March 20, 2013 Rapporter Share Skrevet March 20, 2013 Gilde ostepølse er en vinner!!!Har prøvd utrolig mye rart,men den gode gamle ostepølsa er noe av det helt klart beste!! PB på 3020gr blei tatt på det!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
toppknot Skrevet March 20, 2013 Rapporter Share Skrevet March 20, 2013 Pølse og ost er de mest treffsikre agnene til stam. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.