Gå til innhold
Fiskersiden

Predator section


 Share

Recommended Posts

Why only have a Jerk section and not a general predator one in fishing technique forum? I understand different techniques have their own section but it's kinda like having a dry flie section instead of sea trout.

Just a suggestion.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er litt enig i dette; syns det ville vært spennende (og ikke minst friskt med noe nytt) med en generell predator-seksjon. Da ville man kunne få klemt inn ting som vertikaljigging, dropshoting o.l. også.

Ulempen vil kanskje være at det blir litt kollisjon med f.eks. "Meitefiske" seksjonen, siden det også inngår i rovfiske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forslag notert. Interessant, men usikkert om det blir noe. Det trengs en opprydning i kategoriene, og slik det ser ut nå går det vel heller mot færre av dem istedetfor fler... Men det kan selvsagt være vi endrer på endel ting også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må si meg litt enig i første innlegg. Det som hadde vært flott var jo å få en predator kategori med underkategorier som spinn,flue,jerk,dorg,meite. Da kunne man ha fjernet jerk.

og predator her blir abbor,gjørs og gjedde.

Hva med lake, laks, røye og ørret?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har generelt dårlig erfaring med mange underforum. Blir for uoversiktlig og snevert, så folk glemmer dem og poster i feil underforum...

Dere er jo inne på et annet problem. Definisjonen av predator blir forvirrende med en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det bør ikke være forvirrende da man fra før har laks og ørret som egene kategorier, da er det mulig og kalle et predator kat med abbor,gjørs og gjedde. Men man kan lage forvirring hvis man ønsker.

Forvirringen dukker opp med fem underkategorien under et forum for tre arter. Det handler ikke om å lage forvirring, det handler om hvordan et forum fungerer for brukerne. Underkategorier i et underforum er erfaringsmessig ikke veien å gå. Predatorforum kan være et alternativ, problemet blir å definere og begrense det.

Erfaringer fra andre forum er like. Flere underforum og kategorier gir et uoversiktlig og tungvidt forum å bruke, noe som igjen fører til lavere aktivitet og et dårligere forum. En opprydning i forumet er planen, men det er endel andre ting som skal på plass først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å kalle en spade for en spade, kan ikke underforumet bare hete; Abbor, Gjørs og Gjedde? De aller fleste fiskene i norsk fauna er jo predatorer. "Predator" er jo et tøfft ord, men det er nok mange forumbrukere som intresserer seg for de nevnte artene uten nødvendigvis å knytte dem til ordet Predator.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Maybe just change jerk to predator and people can write technique or other relevant info on post header.

Game fisherman won't post in predator section, it's a traditionally well defined enough category, no need to get all technical.

Upside is that anyone with an interest in predator fishing specifically doesn't have to trawl through various technique forums to find what they are looking for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.