max_fishing Skrevet April 3, 2013 Rapporter Share Skrevet April 3, 2013 (endret) Noen som har prøvd laks/regnbueaure som agn til lange og brosme? Funker det like bra som makrell? Bedre enn sei? Er jo et agn som det er god tilgjengelighet på i frysedisken året rundt.. Kanskje ikke superkjekt å støtte oppdrettsnæringa da. Men hvis det er et bra agn, så vet jeg ihvertfall hva jeg skal gjøre med den om jeg får oppdrettslaks i sommer . Endret April 3, 2013 av max_fishing Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ivilix22 Skrevet April 3, 2013 Rapporter Share Skrevet April 3, 2013 lurer på det same. fekk 25 kilo laks på døra som jeg lurer på kva skal gjere med... :/ Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bjarten Skrevet April 3, 2013 Rapporter Share Skrevet April 3, 2013 Brukes ihvertfall mye laks i Alaska som agn til kveitefiske. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BusterSCC Skrevet April 3, 2013 Rapporter Share Skrevet April 3, 2013 Vet regnbueørret er blitt brukt ja...bra levetid som agn også. Kan bruke den rett fra frysedisken... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Potemkin Skrevet April 3, 2013 Rapporter Share Skrevet April 3, 2013 Sitter godt på kroken iallefall. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svartfeskarn Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 (endret) Vet om flere som bruker det på kveitelina med stort hell, skall selv forsøke dette, men oppdretslaksen er nok bedre som agn en vill laks pga mye større fett innhold. Endret April 4, 2013 av svartfeskarn Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fisk og rask Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 Laks og regnbue er feite fisker med mye lukt, de funker fint som agn i sjøen. Har fått lange, brosme, torsk, lyr, sei og laks med laks som agn. Skogseidrøye funker også brillefint. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
bsalte Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 Vet om flere som bruker det på kveitelina med stort hell, skall selv forsøke dette, men oppdretslaksen er nok bedre som agn en vill laks pga mye større fett innhold. oppdrettslaks bør behandles som spesial-avfall,og ikke forurense havet mer enn den allerede har gjort ;D Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
emilengø Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 oppdrettslaks bør behandles som spesial-avfall,og ikke forurense havet mer enn den allerede har gjort ;D Nå "forurenser" nok å bruke makrell/sild like mye som om en bruker laks som agn, så det har nok ikke så mye å si. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jon-Eirik Brobak Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 fryseren min røyk i Påsken, så i helgen skal jeg fiske på dypet med følgende agn. 1,5 kilos indrefilet av okse 2 andrebryst med fetthinne 1 kilo bacon 3 kilos villlaks 2 kilos sø Lure på koss det komme til å gå Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
emilengø Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 fryseren min røyk i Påsken, så i helgen skal jeg fiske på dypet med følgende agn. 1,5 kilos indrefilet av okse 2 andrebryst med fetthinne 1 kilo bacon 3 kilos villlaks 2 kilos sø Lure på koss det komme til å gå Såpass! Gi en tilbakemelding om hvordan det gikk da Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jon-Eirik Brobak Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 Såpass! Gi en tilbakemelding om hvordan det gikk da bacon, sø og laks funker bra, men okse og andebryst er jeg spennt på Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Backster Skrevet April 4, 2013 Rapporter Share Skrevet April 4, 2013 2 andrebryst med fetthinne 1 kilo bacon Lure på koss det komme til å gå Vel om fisken en som folk så gjelder vel ordtaket: "alt er godt med Bacon og Vaniljesaus" så den har eg trua på. Evt kan du jombaconsurre andebrystet før du senker det til bunns Pokker nå ble eg sulten, takk for det Og rapport ønskes på resultat Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svartfeskarn Skrevet May 18, 2013 Rapporter Share Skrevet May 18, 2013 Fikk kveite å torsk med laks som agn forige helg, ikke noen kjemper men det funker med laks ser det ut til Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Brosmebeistet Skrevet May 20, 2013 Rapporter Share Skrevet May 20, 2013 bacon, sø og laks funker bra, men okse og andebryst er jeg spennt på Hvordan har det gått med agnet? Fikk du noe på andebrystet? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jon-Eirik Brobak Skrevet May 21, 2013 Rapporter Share Skrevet May 21, 2013 Hvordan har det gått med agnet? Fikk du noe på andebrystet? Laks og Bacon leverte Brosme og Lange. Andebryst og biff funka dårlig, det var bitemerker i det, men sannsynsligvis småhai som hadde smakt litt. Hadde kun ett nedslipp med det agnet på, haddei kke særlig troen Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.