Gå til innhold
Fiskersiden

Fosenelver invadert av oppdrettslaks


Recommended Posts

Trist...bare trist. Vi snakker vel bare år før den norske atlantiske vill-laksen er fullstendig utvisket som egen genetisk ren art og haugevis av sjøørretstammer er fullstendig utradert fra sine lokale biotoper.

Men sånn går det når man har pengesterke særinteresser (les: laksebaroner som Fredriksen m.flere) som arbeider knallhard i stortingslobbyene og evneveike politikere som prioriterer inntekter til statskassa og noen skarve arbeidsplasser i distriktene langt høyere en biologisk mangfold og urørt natur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hørt en eneste såkalt miljøpolitiker på Stortinget som har gjort noe som helst for å sette fokus på et så alvorlig miljøproblem. Vi har sagt ja til å forvalte den nordatlantiske laksestammen. Litt av et vertskap den møter. Man kan også lure på hvor miljøorganisasjonene, med unntak for miljøvernforbundet, er. Kjøpt og betalt?

Friluftsfjorden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja dette er virkelig trist lesning! sett garn over hele elva å rensk ut svineriet! Politikerne må begynne å sette regelverk som gjør at de må ha merder som er rømningssikkre!! er det så jævlig vanskelig? Fikk en liten Torsk for et par år siden som hadde gått nære noen merder.. ble kvalm.. den var begyndt å gå i oppløsning med masse lus på..skal ikke si med sikkerhet si at det er oppdrettsnæringen sin feil, men har aldrig sett sånn lengre ut der det ikke e rmerder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.