Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Frank Nilsen

Suterfiske i Telemark

Recommended Posts

Hei

Jeg er en ivrig suterfisker fra Sørlandet, jeg har fått tatt noen turer her i Arendalsområdet og fått suter stort sett mellom 1kg til 1,5kg, skal jakte større her i området.

Har begynt å få utstyret i orden, veienett, avkrokkingmatte, fòr ol, driver med Catch & release

MEN frister en del å prøve på en ny pers på størrelse, tenkte Østeråa i Telemark, men begrenset med tid til å utforske pga familie livet:)

Har noen et tips eller pekepinn på hvor jeg burde klare å få suter på over 2 kg, gjerne send en mld på til meg eller på e-post, gjerne cirka område på et kart eller koordinater, forventer ikke noen avsløring av favoritter plasser men i hvert fall et bra område.

Frank, mobil 92215500 / e-post: [email protected]

(Hvis det er noen andre ivrige fiskere fra Sørlandet her så stikker jeg gjerne med på tur i området, noe amatør men jobber med saken:)

Takk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kult med flere sørlendinger som ikke bare fisker makrell, fettfinner og torsk!

Jeg kjenner Østeråa sånn passe og det er vel ikke så veldig mye hemmelig der. Men man trenger jo ikke å legge alt i sølvskje til de med mindre noble hensikter enn c/r-fiske heller, så jeg tar detaljer på PM. Har ikke tid akkurat nå, men innen en dag eller to kommer det noe skal du se.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei, jeg er en ivrig sportsfisker som ønsker ny art i boken :) neste på listen er suter så jeg lurte på om her er noe info og tips å hente ?:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå