Gå til innhold
Fiskersiden

Lowrance, garmin eller humminbird


parson
 Share

Recommended Posts

Erik: Jeg har dessverre ikke posisjonene her da jeg er på jobb. Men det står jo ca posisjon på det skjermbildet fra nattmodusen lengre oppe på denne tråden.

N 59G 06,017" Ø 5G13,345" men dette er jo bare posisjonen på grunna. Men det er slikt på alle grunner i nærheten i hvertfall på sør-vest siden av Karmøy.

Jeg sendte mail til Pronav i dag tidlig og har fått veldig god oppfølging der fra.

Det han skriver er at han ser at Eliten fjerner info fra kartet og at dei skal sjekke hvorfor og komme tilbake på det, evt sende inn rapport til leverandøren for å høre hvorfor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er nok en feil enten hos Lowerance Elite eller hos Navioncis. Får håpe det blir løst snart da både Pronav og Navionics er blitt klar over dette.

Det som er det flotte i denne saken er faktisk den supre oppfølgingen jeg har fått i dette av Pronav. Og gjennom deg Erik: Navionics.

Hadde ikke forventet så raske svar fra begge og det virker som på dem at dette er en ting som skal løses.

Jeg har jo som sagt ikke sjekket om dette gjelder andre steder enn Sør-vest Karmøy eller om det er problemer andre steder også.


Men samtidig så ser jeg at jeg skulle kjøpt Navionics+ og ikke Gold, da dette kartet har jo en helt annen detalj rikdom på loddkurver som jo er veldig nyttige å ha når vi fisker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men samtidig så ser jeg at jeg skulle kjøpt Navionics+ og ikke Gold, da dette kartet har jo en helt annen detalj rikdom på loddkurver som jo er veldig nyttige å ha når vi fisker.

Hva er forskjellen på Platinum+ og Navionics+? Begge har SonarCharts...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bakgrunnskartet har Navionics Gold standard i Oslofjorden, ut til mellom Drøbak og Moss. Gjelder alle HDS jeg har sjekket på i hvertfall, men har ikke sett etter på Elite HDI. For resten av Norge er bakgrunnskartet verdiløst.

Uansett så har jeg en Navionics Gold brikke fra 2013 liggende som du kan prøve med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Ok, så det er kun Navionics+ som har sonar charts i det hele tatt for Oslofjorden?

Platinum Plus har det også.

Siden du begynner å kikke på større skjermer og touch så er Simrad NSS et utmerket alternativ. Både NSS7 og NSS8 er tilgjengelig til lave priser for tiden. De har både touch og knapper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Inte tagit mig igenom alla inlägg men ser att ni diskuterat touchscreen. De är säkert bra och täta, men vi valde bort dem för att slippa putsa skärmarna så ofta, blod, fiskslem och annat smuts skymmer ju utsikten.... B)

Det var vårt argument innan vi köpte, nu efter ett halvårs användande kvarstår det argumentet, men tycker också att de stora knapparna är enkla och smidiga att trycka på när båten studsar omkring i 20 eller 30 knop på vassa vågtoppar....

När det gäller skärmstorlek så kan ett tips vara att faktisk läsa noggrant hur stor skärmen är, Lowrance HDS 7 är t.ex. 6.4 tum, och känns väldigt liten i jämförelse med HDS 8 som är 8.4 tum...... Det visste vi om, men tvådelad 7 tums skärm i 20 knop är inte helt lättläst.... så där missade vi lite och borde valt en större ....... Annars helnöjda med våra 2 HDS gen 2.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.