Taabbe Skrevet January 3, 2015 Rapporter Share Skrevet January 3, 2015 Hei Lurer på om det er noen har erfaring med rå reker som agn til fiske, og hvordan behandler dere dem etter å ha tatt dem opp fra sjøen? Har en del reker nede ved brygga jeg lett tar med hov, går mye sjøørret i området samt flyndrefisk, så tenkte på om det var bra agn til den slags. Har kun brukt kokt reker et par ganger, men aldri rå, er det bedre? Hvordan gjør dere feks ved å fryse reker for bruk senere på året? Ser ikke helt for meg å hive levende reker i frysen.. 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cannonbang Skrevet January 3, 2015 Rapporter Share Skrevet January 3, 2015 De er daue lenge før du kommer så langt. Reker lever ikke mange minuttene på land. De er supre agn. Men de har en tendens til å tørke ut hvis de fryses lenge. Da bør du legge dem i et engangsbeger av papp, og fylle vann på det sammen med rekene, da holder de seg bedre. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
L K Skrevet January 3, 2015 Rapporter Share Skrevet January 3, 2015 Jeg pleier å rive av hodene på dem før jeg fryser de ned, ellers blir de svarte etter en stund i fryseren. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.