Gå til innhold
Fiskersiden

Oslo Havfiskeklubb - Vektfiske 2 2015


cral
 Share

Recommended Posts

Fint vær, både sol, og nesten ikke fisk. Må jo bli en fin dag på fjorden. Passasjer i bilen kommenterte at han har 2 mål med turen. Ikke fryse og få fisk. Begge hadde blanket på fjorårets 2 første vektfisketurer og dette ønsket man ikke å gjenta.

Han frøs ikke.....

IMGP0079.jpg

Når vi endelig kom ned på kaia var det mye folk. Veldig mye folk. Viste seg at Fredrikshald HK skulle ha klubbtur samtidig som oss. De hadde hentet inn Quatro og Caroline siden vi brukte det som var av lokale båter. Selv brukte vi Kvelding, Knærten og Bayard.

Våre tre båter valgte litt forskjellige strategi. Uten at noe viste seg å være smartere enn det de andre båtene gjorde.

IMG_3784.jpg

Knærten gikk rett på Mølla, men følte at det var ganske stille der, så vi flyttet oss litt rundt, testet litt ved småtjern, over til Ormleia videre til Langebåt, og så ned utfor lykta, før vi gikk tilbake til Mølla. Vi fikk litt fisk på utenfor lykta. Noen små torsk og noen lyr, samt at jeg fikk ny klubbrekord på Sypike, 250 gram. Frode Kagge hadde mest fisk om bord med 6,81 kg, og vant også dagens konkurranse. Mest fisk fikk vi på Mølla, så det hadde kanskje lønt seg å lagt der hele tiden, men da hadde vi ikke fått de lyrene, eller den nye klubbrekorder.

IMGP0086.jpg

Kvelding gikk rett på Mølla og lå der hele dagen. Tok vel flest arter i dag. Beste fiskere om bord var Jan R. Halstvedt som kom på 2 plass, og Christoffer Jönsson som kom på 3 plass. Mest eksotisk i dag var en småflekket rødhai som Dimitry Baturin fikk. Størst fisk fikk Christoffer Jönsson, en torsk på pene 3,14 kg.

IMGP0084.jpg

Bayard begynte på 50 meteren, før den kom ned til Mølla. Men også de fikk nok av mangel på napp, og begynte å flytte på seg. La ganske lenge i området rundt Langebåt og Lykta. Petter Skudal var beste om bord med en 4 plass, men dette var eneste båt hvor alle veide inn fisk.

Men; mens vi forrige gang tok 308,8 kg fordelt på 24 stykker som alle fikk fisk, og vedkommende med mest fisk fikk 23,82 kilo, så endte vi med i dag med totalt 72,46 kilo og 4 av 27 som ikke veide inn noe. Men det er jo en del av fisket, man kan ikke bare gå ut å forvente å få fisken.

Og passasjeren? Han var en av de 4.

Full resultatliste her og lag her

Dette er også postet på Oslo Havfiskeklubbshjemmesider, og derfor formater for å passe perfekt inn der :)

Endret av cral
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott rapport ! :thumbsup:

Dere hadde ikke utror fra den vanlige plassen i Drøbak ? Der man bruker å gå ut når det er festivaler. Sjøtorget ?

Ser at Båstads festivaler i april inviterer til utror fra Molo B ved den gule krana. Er det her dere var ? Og hvis svaret er ja, hvordan er det med parkeringsplasser der ? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For oss er dette den vanlig plassen :)

Når det gjelder den nærmeste parkeringen så er det vel plass til en 20-30 biler der. Så er det en stor parkering oppe i winerbrødskjæringa ca 250 meter unna. Litt kortere er det å gå til Sjøtorget/akvariumet, men det er snakk om at det skal jobbes der, det er vel derfor de har valgt et annet utgangspunkt.

Ned på kaia er det relativt dyrt å stå parkert (180 kr for en lørdag?), hva det koster å stå oppe er jeg ikke sikker på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.