Gå til innhold
Fiskersiden

Drøbak - Gode fiskeplasser når det er mye vind og bølger (Båt)


Thepaintrain
 Share

Recommended Posts

Hei.

Vi var ute og fisket i går. Bølger og vind gjorde Mølla mer eller mindre utilgjengelig for behaglig fiske. En 26 fot båt + Minn Kota = stort sett sant, men med bølger og mye vind gir den av og til opp.

I filen jeg har lastet opp viser jeg stedene vi har prøvd. På omtrent samtlige av disse stedene fikk vi opp mye "heisefisk" Dvs liten hvitting, Andre arter var fraværende. Vi har tidligere fått opp torsk, makrell og sei på plassen mellom Torvøya og Engene. I går derimot var vi ute hele dagen og fikk opp 1 Knurr og 2 Hvitting over 32 cm. Vi fikk også opp en haug med liten hvitting.

Vi fisket med stenger. 2 stenger med 3 svarte kroker og en pilk i bånn. 1 stang med et slep med en større gummimark og noe dill dall. Makrell og reke biter på de svarte krokene. Halve makrell fileter på slepet surret med agntråd. Det ble i praksis en matestasjon for mini hvitting.

Er det noen som har noe tips til gode fiskeplasser med båt i området Drøbak ved ruskevær. Særlig ved vind fra syd mottas de med takk. Eventuelle andre innspill også.

Lørdag fanget vi forøvrig lite på Mølla, men hadde vesentlig mer hell i Skiphelle bukta. 3 spisetorsk, 1 sei og 7 makrell. Ikke akkurat en nyskapende plass i Drøbak vil jeg tro, men har lagt med et bilde av der vi lå.

Mellom Gylteholmen og Lyksetodden fikk vi et garn på kroken. Det var gammelt og hadde tydeligvis ligget der en stund. Senen røyk dessverre når garnet kom i overflaten. Garnet sank ned igjen. Vi har meldt det til fiskeridirektoratet.

Snikspørsmål: er det noen som vil dele en god plass å prøve på Lange i Drøbak?

post-31689-0-23317500-1450679101_thumb.j

post-31689-0-79813300-1450679399_thumb.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.