Gå til innhold
Fiskersiden

max_fishing
 Share

Recommended Posts

Noen som har fått enda? Gøy med litt oppdateringer etter hvert som denne årlige begivenheten setter i gang!
Noen som vet om det er mulig å få satt ut båt fra tralle i Skudenes? Blir fort litt drivstoff å gå sjøveien fra Avaldsnes til Skudenes.. Tips til andre steder enn utenfor Skudeneshavn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke vært ute enda, egentlig ventet på aktivitet i denne tråden. Men blir nok en tur denne uken ettersom værtmeldingen er fin. Har nylig flyttet tilbake til byen, så er lite kjent i området og fjoråret ble desverre resultatløs. Har båt i hillevågsvannet så fisker primært i byfjorden og omegn.

Så om det er noen med erfaring, som har lyst på en tur, så stiller jeg med både båt og kaffe. Har ikke ekkolodd, så fiske i blinde må nok påregnes.

-Ole

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Prøvde ved Geitungen og Sedegrunnen i går. Ingen torsk. Fin lyr og masse småsei. Fint vær, men Ikke mange utpå antakelig grunnet mye sjø. Etter stund fikk jeg selskap. Vedkommende kunne fortelle at han ikke hadde fått noen inne ved land ennå. Hadde tatt en på 13 kg tidligere i år på grunnene SV av Geitungen. Han trodde kanskje det er litt tidlig ennå.

Prøvde først ved Tasta (indre Byfjorden, Stavanger) og rundt ved Fjøløy på 50 - 60 m. Ikke storfisk å se på loddet. Fikk kun småsei på svenskepilk og gummimakk. Prøvde ikke med agn på bunnen.

Nå ser vi endelig enden på rekken med lavtrykk for denne gang slik at vi kommer oss utpå.

Er litt frustrert over at man ikke er villig til å si mer nøyaktig hvor fisken tas.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er nok mange som har brent seg på å gi nøyaktige merker. Resulatet blir fort at flere titalls båter er på plass neste gang du skal fiske...

Jeg begynnte letinga tidelig i Januar og har hatt mange turer uten de store resultatene. Har funnet noen småstimer med torsk, men fangsten ligger på 0-5 stk pr tur og forløpig ingenting over 10 kilo.

Har lett de fleste plassene fra vestsida av sandvesand, via geitungen og sedergrunnen til fjøløy og området mellom kvitsøy og randaberg. Burde vært mer torsk nå, men forhåpentligvis kommer den?

Litt dønninger i går, så det var vel en drøy tur til skudenes? Har du stor båt arnsvik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt dønninger i går, så det var vel en drøy tur til skudenes? Har du stor båt arnsvik?

Stor og stor, har en NB 820 Sport. Turen til Skudenes var litt drøyere en vanlig. Måtte ned i 12-14 kn etter Sveinane. Liker ikke å skamkjøre skuta. Fint vær, men noe slingring, som selvsagt gjør det litt mer fysisk å fiske.

Har også lett siden før jul. Kun den vanlige kysttorsken til nå. Blir ny frisk til helga om vi ikke blir plaget med for mye landvind. Får ikke fisket noe i uka ennå pga. dagslyset.

Endret av arnsvik
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.