Gå til innhold
Fiskersiden

Røykeovn


Ansats
 Share

Recommended Posts

Jeg røyker en del fisk i Aburøyken min, og da lar jeg først fisken ligge rundt 12 timer før jeg røyker fisken (porsjonsfisk a 250-300 gram). Rett før røykinga legger jeg på en del sitronpepper på skinnet og i buken, og deretter røyker jeg Da Fish. Knallgodt!

Noen andre gode kryddertips tl varmrøyking av ørret?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 years later...

hadde vært fint å fått den jeg med.

Linken din funker ikke Martinez!

Hva heter boka? "Røyk, og grav og salt" eller noe?

*Edit: Linken funker, og jeg hadde problems med Da Internett [:P]!

:)

veet du hvem som har skrevet boka.??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.